صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ناآرامی باردیگر پاریس را فراگرفت

همچنین آشوب گران جوان چند فروشگاه را غارت كردند كه در این درگیری های چند ساعته هفت افسر پلیس و یك مامور آتش نشان مجروح شدند.
کد خبر: ۲۲۱۹
| |
2484 بازدید
به دنبال برخورد موتورسیكلت دو نوجوان با خودرو پلیس و كشته شدن آنها در ویلیه لوبل پاریس آشوب و ناآرامی هایی این بخش را فراگرفته است.

به گزارش شبكه خبر به نقل از روزنامه دیلی تلگراف انگلیس در اینترنت، باوجودی كه پلیس اعلام كرد در تراژدی اوایل شب یكشنبه مقصر نبوده است اما اهالی خشمگین این بخش از پاریس به سوی خودروهای پلیس بمب های بنزینی پرتاب كردند و چند خودرو هم به آتش كشیدند.

همچنین آشوب گران جوان چند فروشگاه را غارت كردند كه در این درگیری های چند ساعته هفت افسر پلیس و یك مامور آتش نشان مجروح شدند.

پلیس پاریس گفت : در برخورد موتور سیكلت و خودرو پلیس تعقیب و گریزی دركارنبوده است وافسری كه پشت فرمان بود نیز در این حادثه مجروح شد اما بروز آن دراین حومه ازشهر پاریس كافی بود تا باعث یك سری ناآرامی ها شود.

پلیس فرانسه نیز با پرتنش خواندن اوضاع اعلام كرد تلاش می كند آرامش را دوباره به این بخش از پاریس بازگرداند. مقامات محلی نیز از آن بیم دارند كه ناآرامی ها به نقاط دیگر شهر پاریس هم سرایت كند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار
وب گردی