صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد معلم اخلاق دولت از وحدت اصولگرایان‎

کد خبر: ۲۲۱۸۳۳
| |
3675 بازدید
مرتضی آقا تهرانی ، عضو موسس جبهه پایداری با انتقاد از برخی تصمیمات مبنی بر عدم حضور نامزد مشترک در لیست جبهه متحد اصولگرایان به اعتدال، گفت: ما به وظیفه خود نگاه می کنیم و درصدد هستیم تا رقابت ایجاد شود و این در راستای مشارکت حداکثری مردم است.

معلم اخلاق هیات دولت ادامه داد: ما درباره وحدت صحبت کرده ایم و خدمت حضرت آیت الله مهدوی پیغام داده ام برای اینکه مشترکاتمان در لیست ها بیشتر شود،  آمادگی هرگونه مذاکره و گفتگو را داریم و این به این معنا است که ما می خواهیم هر چه پیش می آید ، وضعیت بهتر شود.

وی خاطرنشان کرد: وحدت مذاکره می خواهد ، ما نمی دانیم این شعار وحدت الکی یعنی چه؟ این گونه که می گویند ، شدنی نیست ؛ اگر واقعا خواهان وحدتیم باید از طریق گفتگو و مذاکره به نتیجه برسیم ، که متاسفانه ما چندین بار این را خواسته ایم و نشده است، آیا جدا کردن افراد مشترک در لیست وحدت است؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟