صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قرائت گزارش حوادث انتخابات 88 در نمازجمعه

کد خبر: ۲۲۱۱۶۸
| |
7470 بازدید

بخش دیگری از گزارش کمیسیون اصل 90 مجلس درباره حوادث پس از انتخابات در نماز جمعه تهران قرائت شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، چکیده گزارش کمیسیون اصل 90 در رابطه با حوادث پس از انتخابات پیش از خطبه‌های امروز نماز جمعه تهران قرائت شد.

در این گزارش که توسط حجت‌الاسلام و المسلمین هاشمی قبل از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه تهران خوانده شد، به شواهد موجود از مدیریت و دخالت دولتهای غربی، اهداف نظام سلطه جهت پیگیری اهداف خود در ایران و خاورمیانه و مرور پژوهش‎های انجام شده 60 بنیاد و موسسه مرتبط با «جنگ نرم در ایران» در بنیاد‎های غربی طی سال‌های نزدیک به 2009 توسط تحلیل‌گران غربی اشاره شد.

برنامه‎ریزی چندین ساله بنیاد سوروس در ایران و تلاش این مرکز برای اجرای پروژه انقلاب مخملین، اعترافات کیان تاجبخش، همراهی و راهنمایی جین شارپ، از دیگر موارد مورد اشاره در این گزارش بود.

فعالیت‌های"خانه آزادی" که همه عناصر اصلی این موسسه صهیونیست هستند و «صندوق اعانه ملی برای دموکراسی»که 90 درصد بودجه این صندوق از کنگره آمریکا تأمین می‎شود و «موسسه بروکینگز» که اقسام متعدد روش‎های براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران را پی‌گیر بودند نیز در این گزارش مورد اشاره قرار گرفت.

به گزارش فارس، متن کامل گزارش کمیسیون اصل 90 در رابطه با حوادث پس از انتخابات چهارشنبه هفت دی در آستانه سالگرد حماسه 9 دی در جلسه علنی مجلس قرائت شده بود. پیش از این نیز بخشی از گزارش کمیسیون اصل 90 از حوادث پس از انتخابات سال 88 برای نمازگزاران جمعه قرائت شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟