صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آفکام جواز پخش «پرس تی وی» را لغو کرد

کد خبر: ۲۲۱۱۶۳
| |
6010 بازدید

بدلیل افشاگری شبکه خبری پرس تی وی درباره فساد خاندان سلطنتی انگلیس، سازمان نظارت بر رسانه های این کشور جواز پخش برنامه های این شبکه خبری را لغو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، با توجه به وجود فساد در دولت انگلیس و توانایی شبکه خبری "پرس تی وی " برای افشای آن، سازمان نظارت بر رسانه های انگلیس (آفکام) پس از آنکه به بهانه نقض قوانین این سازمان جریمه 100 هزار پوندی را بر شبکه پرس تی وی تحمیل کرد امروز جمعه جواز پخش برنامه های این شبکه خبری را لغو کرد.

آفکام ادعا کرد که شبکه پرس تی وی قادر به پرداخت جریمه که در اوایل ژانویه اعمال شد، نیست و مجوز پخش برنامه های شبکه پرس تی وی را از طریق ماهواره اسکای لغو کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟