صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بادامچیان: دولت به نظر مجلس توجهی نمی‌کند

کد خبر: ۲۲۱۱۲۵
| |
1851 بازدید
اسدالله بادامچیان معتقد است که عدم سیاست‌گذاری‌های صحیح دولت در کنترل سکه و ارز و همچنین بی‌توجهی به نظر کارشناسی مجلس باعث نوسان نرخ سکه و ارز و افزایش قیمت کالا و خدمات شده است.

به گزارش خانه ملت، در حالی که حدود یک هفته از مصوبه شورای عالی پول و اعتبار مبنی بر افزایش نرخ سود سپرده‌های بانکی می‌گذرد،  قیمت سکه تمام بهار آزادی  به ۸۰۰ هزار تومان رسید و این امر نشان‌ می‌دهد که بازار ملتهب سکه و طلا قصد فروکش شدن ندارد.

برخی کارشناسان بر این باورند که بازار هنوز در مورد افزایش نرخ سود بانکی به قطعیت نرسیده و با توجه به اینکه قیمت سکه از ۳۹۱ هزارتومان فروردین ماه با بیش از ۷۱ درصد افزایش تا ۸۰۰ هزار تومان بالا رفته، افزایش نرخ سود بانکی تا ۲۱ درصد نخواهد توانست انتظار سرمایه‌داران را بر آورده کند.

در همین حال، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در گفت‌وگو خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با اظهار تاسف از عدم سیاست‌گذاری‌های صحیح و عقلانی دولت در زمینه کنترل نرخ ارز و سکه، بیان کرد: دولت باید سیاست‌گذاری صحیح داشته باشد که نرخ ارز و سکه تا این اندازه نوسان پیدا نکند.

بادامچیان افزود: اگر ارز و سکه قیمت‌های گوناگون پیدا می‌کند، نباید این طور باشد که بر سایر امور نیز اثر بگذارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه با اظهار نظر و انتقاد کردن مشکلات اقتصادی و افزایش قیمت‌ها حل نخواهد شد، تصریح کرد: این موارد نیازمند سیاست‌های صحیح است؛ متاسفانه دولت به نظر کارشناسی نمایندگان مجلس توجه نمی‌کند و مشکلات نیز از همین موضوع ناشی می‌شود.

اگر تا چند روز قبل محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی، تصور می‌کرد با افزایش نرخ سود بانکی می‌تواند پول‌های سرگردان مردم برای خرید سکه در بازار را جمع کند؛ اما بخشی از پس‌اندازها به‌جای اینکه در اختیار بانک‌ها و سپس بنگاه‌ها قرار داده شود به‌طور مستقیم تبدیل به ارز و سکه می‌شود.از سوی دیگر و با بالا رفتن تب شدید سکه و ارز، قیمت بیشتر اقلام مصرفی و کالاها و خدمات افزایش یافته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟