بارسا 2 - رئال 1
بارسا باز هم رئال را شکست داد
این نتیجه تا دقیقه 77 ادامه داشت که یک پاس زیبا از مسی آبیدال را در موقعیت گلزنی قرار داد و گل دوم و برتری بارسا رقم خورد .
به گزارش سرویس ورزشی تابناک ، تيمهاي رئال مادريد و بارسلونا در نخستين الكلاسيكو سال جاري، از ساعت 30 بامداد در ورزشگاه سانتياگو برنابئو در دور رفت مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي اسپانيا به مصاف هم رفتند و در حالی که نیمه اول با برتری رئال به پایان رسیده بود سرانجام در پایان دیدار تیم بارسا برنده میدان شد . رونالدو در دقیقه 11 و پو یول در دقیقه 49 برای دو تیم گلزنی کردند .
این نتیجه تا دقیقه 77 ادامه داشت که یک پاس زیبا از مسی ، آبیدال را در موقعیت گلزنی قرار داد و گل دوم و برتری بارسا رقم خورد .
در نیمه اول کریستیانو رونالدو روی پاس زیبا و هوشمندانه کریم بنزما صاحب موقعیت شد و توانست در دقیقه یازده بازی دروازه پینتو را باز کند.
رونالدو که از ابتدای این دیدار لنگ لنگان به کار خود ادامه می داد در یک لحظه پیکه را جا گذاشت و پینتو را تحقیر کرد.
شبیه همین صحنه برای کاسیاس بارها ایجاد شد و به سختی از پس ضربات هوشمندانه ستارگانی چون اینیستا، فابرگاس و سانچس برآمد.
در نیمه نخست پهپه از رئال مادرید و پیکه از بارسلونا کارت زرد دریافت کردند.
در نیمه دوم همچنان شاهد آرایش تدافعی رئال مادرید بودیم و بازی تهاجمی بارسلونا که هر یک دیگری را به خوبی مهار کرده بود و به هر حال از جذابیت کار می کاست.
بر روی کاغذ هر دو تیم با سیستم 4-3-3 وارد میدان شده بودند اما بازی شناور بارسلونا عملا این ارقام را دچار سردرگمی کرده بود.
کارلس پویول، کاپیتان متعصب بارسلونا در دقیقه 49 بازی گل خورده را جبران کرد تا برنابئو بار دیگر ساکت شده و به یاد الکلاسیکودربی های گذشته بیفتد.
این گل زیبا روی ضربه سر پویول پس از اشتباه راموس در هفتمین کرنر بارسلونا شکل گرفت.
راموس به خاطر خطای عجیب و شدید خود بر روی سانچس کارت زرد دریافت کرد.
بوسکتس از بارسلونا و کوئنترائو از رئال مادرید نیز در ادامه روند بازی خشن و پربرخورد بین دو تیم کارت زرد دریافت کردند.
خوزه مورینیو دست به دو تعویض شجاعانه زد و به جای دیارا از مسعود اوزیل و به جای ایگواین از کایخون، تعویض طلایی خود استفاده کرد.
کایخون در بدو ورودش به خاطر خطای شدید روی مسی کارت زرد دریافت کرد.
برتری بارسلونا در میانه میدان اتفاق کوچکی نبود و خیز آرام و معنی دار بازیکنان تیزهوش این تیم به سمت دروازه کاسیاس بالاخره توسط آبیدال ترجمه شد. او در دقیقه 77 گل دوم بارسلونا را خیلی ساده ثبت کرد.
کاپیتان پویول در دقیقه 79 کارت زرد گرفت و بارسلونا بیش از هر زمان دیگر به صورت کاملا منطقی به اداره کردن بازی پرداخت.
مورینیو خرانرو مهاجم را به جای پهپه نیمه مصدوم و به شدت عصبی و خشن وارد میدان کرد تا ثابت کند دیگر هیچ چیزی برای از دست دادن ندارد. برای مورینیو شکست 2 بر یک در برنابئو فرق زیادی با شکست 4 بر یک نداشت.
گواردیولا نیز دست به مقابله به مثل زد و به جای سانچس آدریانو را وارد میدان کرد تا با وجود عطش گلزنی با ویژگی های تدافعی خود به پویول و پیکه کمک کند.
سرمربی خوش فکر بارسلونا به ژاوی هم استراحت داد و در دقایق پایانی تیاگو را به زمین فرستاد. این مربی تصمیم به خروج فابرگاس نیز گرفت و به جای او کوئنکای 20 ساله را وارد میدان کرد.
3 دقیقه وقت تلف شده نیز برای سفیدهای شکست خورده سودی نداشت و بارسلونا گامی بلند برای صعود به نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا برداشت.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




