صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وجود التهاب اعتماد مردم را كاهش مي‌دهد

کد خبر: ۲۲۰۷۲۰
| |
2964 بازدید
سرویس انتخابات - دبير كل جامعه انجمن‌هاي اسلامي اصناف و بازار گفت: وجود هرگونه تهمت و ناسزا در عرصه انتخابات باعث بوجود آمدن فضاي التهاب و بي‌اعتمادي در جامعه خواهد شد.

احمد كريمي‌اصفهاني به ايسنا گفت: اگر آرامش در جامعه حفظ شود و كمترين تزريق التهاب به جامعه را داشته باشيم در نتيجه بيشترين حضور مردم در عرصه انتخابات را نيز خواهيم داشت.

وي افزود: كساني كه ادعا مي‌كنند علاقمند به انقلاب هستند بايد طوري حركت كنند كه التهابي به جامعه وارد نشود. چرا كه مردم آرامش را دوست دارند و از التهاب‌آفرينان بيزارند.

دبير كل جامعه انجمن‌هاي اسلامي اصناف و بازار در ادامه با مورد توجه قرار دادن نقش رقيبان انتخاباتي در عرصه انتخابات اظهار كرد: رقبا بايد سعي كنند واقعيت‌هاي جامعه را منتقل كنند و همه چيز را آن‌طور كه هست بيان كنند و اين طور نباشد كه با وعده و وعيد‌هايي كه مي‌دهند باعث شوند كه مردم نسبت به فضاي انتخابات بي‌اعتماد شوند.

اصفهاني با تاكيد بر اين‌كه «اصولگرايان بايد وحدت كلمه را حفظ كنند» گفت: وجود هرگونه تهمت و ناسزا در عرصه انتخابات باعث بوجود آمدن فضاي التهاب و بي‌اعتمادي در جامعه خواهد شد.

وي همچنين گفت: در حال حاضر گروه انحرافي و اصلاح‌طلبان در يك مسير حركت مي‌كنند و طرف مقابل خود را جبهه متحد اصولگرايي مي‌داند. بنابراين لازم است تا كسي كه مي‌گويد من اصولگرا هستم به طور شفاف وضعيت خود را مشخص كند.

دبير كل جامعه انجمن‌هاي اسلامي اصناف و بازار در ادامه گفت: با توجه به بحث بيداري اسلامي رخ داده در كشورهاي اسلامي ملت‌هاي آگاه به انتخاباتي كه در جمهوري اسلامي ايران برگزار مي‌شود توجه دارند و بنابراين بايد سعي كنيم كه اين انتخابات به نحو احسن برگزار شود.

 
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟