حبیبی:

دشمن در حال طراحي توطئه بزرگي است

کد خبر: ۲۲۰۴۴۵
| |
3368 بازدید

سرویس انتخابات- دبيركل حزب موتلفه اسلامي گفت: شوراي نگهبان و هيات‌هاي اجرايي مراقبت كامل بر روي انتخابات دارند.

محمدنبي حبيبي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره انتخابات آينده مجلس شوراي اسلامي اظهار كرد: يك توطئه بزرگي از طرف دشمن در حال طراحي است و آن هم مايوس كردن مردم از شركت در انتخابات است كه علي‌رغم ميل دشمنان در اين رابطه، پيش‌بيني مي‌شود كه مردم با شناخت كاملي كه در مدت 30 سال بعد از انقلاب اسلامي دارند، اين بار هم ان‌شاءالله با حضورشان در پاي صندوق‌هاي راي نشان خواهند داد كه طراحي‌هاي دشمنان را مثل هميشه خنثي مي‌كنند.

وي با بيان اين‌كه «شوراي نگهبان و هيات‌هاي اجرايي مراقبت كامل بر روي انتخابات دارند» اضافه كرد: مسايلي كه در رابطه با تخلفات در انتخابات مطرح شده و چندين ماه قبل از انتخابات به ذهن مردم انتقال داده مي‌شود؛ چيزي جز شايبه و شايعه نيست و در انتخاباتي كه تاكنون داشته‌ايم اين موضوع ثابت شده است.

حبيبي در پايان تصريح كرد: البته ممكن است در مواردي تخلف‌هايي در بعضي از صندوق‌هاي انتخابات به صورت انگشت شمار و بسيار استثنايي اتفاق بيفتد، ولي بايد گفت كه تاكنون تخلفي كه سرنوشت انتخابات را تغيير بدهد، در انتخابات ايران اتفاق نيفتاده است.

 

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی