صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مديرکلي «آقاي صددرصدي» در شرکت‌ تابعه وزارت ICT !؟

کد خبر: ۲۲۰۲
| |
6294 بازدید
يكي از کارکنان شرکت ارتباطات سيار، با فرستادن خبري به «تابناك» از انتصاب فردي با سي و سه سال خدمت به سمت مدير كلي يكي از شركت‌هاي تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات خبر داده است.

بنا بر اين گزارش، اين فرد پس از سه سال انتظارِ پر فراز و نشيب، مجوز ارتقا از سرپرستي روابط عمومي اين شرکت، به مديرکلي را دريافت کرده است.

اين در حالي است که حضوري چنين طولاني مدت در سمت سرپرستي، خارج از عرف و قوانين اداري بوده و طولاني بودن گويا به اين دليل بوده که بالادستي‌ها از طرفي نمي‌توانستند دست رد به سينه وي و حاميانش بزنند و از طرفي بيم برخاستن صداي اعتراضات اداري و قانوني نسبت به صدور حکم وي را داشته‌اند، زيرا دست‌كم صلاحيت‌هايي را دارا نيست. به نظر مي‌رسد اكنون با آغاز بحث خصوصي‌سازي شرکت فضا براي چنين انتصابي فراهم شده است.
گفته مي‌شود اين فرد تازه منصوب شده، اما در شرف بازنشستگي، با برادران «دانشجو» نسبت دارد.
 
البته بايد گفت كه وي سال‌ها پيش داراي سمتي در شركت تابعه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بوده كه به دليل افزايش حداقل صدرصدي به فاکتورهاي واقعي پيمانکاران، به «آقاي صددرصدي» معروف بوده و به همين دليل و برخي مسائل ديگر، داراي پروند‌هايي در بازرسي وزارت يادشده است. 
وي در سيزده سال گدشته، از داشتن هرپستي محروم بوده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟