صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

40 مسافر کشتی ایتالیایی هنوز مفقود هستند

غرق شدن کشتی 4 هزار نفری در ایتالیا/40 نفر از مسافران این کشتی هنوز مفقود هستند
کد خبر: ۲۱۹۷۹۵
| |
2167 بازدید

در اثر غرق شدن یک کشتی مسافربری در آب های ایتالیا دست کم چهار نفر جان خود را از دست دادند و بیش از 40 نفر مفقود شدند.

به گزارش یو پی آی، پس از گذشت 24 ساعت از غرق شدن کشتی مسافربری در کشور ایتالیا 40 نفر از مسافران این کشتی هنوز مفقود هستند و گروه نیروی دریایی این کشور موفق به یافتن این مفقودان نشده است.

براساس این گزارش، کشتی مسافربری ایتالیایی حامل چهار هزار مسافر بوده است که در میان این مسافران حداقل چهار نفر جان خود را از دست داده و بیش از 70 نفر مجروح شدند.

کاپیتان این کشتی 500/114 تنی کاستاکونکوریدا به سبب غرق شدن و ترک این کشتی در هنگام غرق شدن  این کشتی بازداشت و روانه زندان شده است.

نیروی دریایی و امداد کشور ایتالیا پس از گذشت 24 ساعت از غرق شدن این کشتی هنوز در پی یافتن مفقودان این حادثه هستند.

منبع: پانا

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟