صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شایعه تولید دوباره پیکان رد شد

وی افزود: اما برای تولید موتورجدید براساس فناوری های روز دنیا، کار پیچیده تر است و برای اینکه میزان تولید به رقم مورد انتظاربرسد، هم باید سازندگان قطعات به سطح کیفی موردنظر برسند وهم به تدریج میزان تولید افزایش یابد.
کد خبر: ۲۱۹۶۹
| |
5953 بازدید

مدیرعامل گروه خودروسازی ایران خودرو شایعه از سرگیری تولید خودرو پیکان را رد کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، منوچهر منطقی روزشنبه در نشستی خبری گفت: آنچه مطرح شده است ، تولید دوباره خودرو پیکان نیست، بلکه تولید خودرو مردمی با قیمت مناسب است که بررسی این موضوع در هفته های آینده به نتیجه می رسد.

وی همچنین درباره سخنان اخیر رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور مبنی براینکه از ایران خودرو به علت عمل نکردن به تعهدات خود در زمینه تولید موتور ملی پایه گازسوز ناراضی هستیم گفت: ما در تولید پایه گازسوز به تعهد خود عمل کرده ایم.

وی افزود: در تولید پایه گازوسوز، سه محصول داریم که هم اکنون در دست تولید است.

منطقی با بیان اینکه درباره تولید پایه گاز سوز دوگونه تولید مطرح است گفت: برای تولید موتور پایه گازسوز از طریق بهینه سازی موتورهای موجود به نحوی که فقط 10 درصد قطعات موتور جدید باشد، پیچیدگی خاصی وجود ندارد و محدودیتی برای تولید نداریم همانگونه که هم اکنون درباره خودرو روآ و وانت بار اقدام می شود.

وی افزود: اما برای تولید موتورجدید براساس فناوری های روز دنیا، کار پیچیده تر است و برای اینکه میزان تولید به رقم مورد انتظاربرسد، هم باید سازندگان قطعات به سطح کیفی موردنظر برسند وهم به تدریج میزان تولید افزایش یابد.

منطقی گفت:در آغاز کار، تولید موتور پایه گاز سوز ملی به گونه ای است که سازندگان قطعات تا بیش از 70 درصد قطعات ، ‌ضایعات دارند که باید تلاش کنیم به 7 درصد برسد.

مدیر عامل ایران خودرو افزود: تلاش می کنیم توان سازندگان را به سطحی مطلوب برسانیم و تولید را افزایش و به تعهدات پاسخ دهیم.

منطقی گفت:برای تسریع در این روند، در حال جایگزین کردن برخی از سازندگان قطعات هستیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۸
خدا خیرتون بده.
شما رو به خدا دیگه از این شوخی های خفن نکنید!!
مگه ما چی کار کردیم که هی بخواین پیکان افتضاح را تولید کنید و به زور ما را مجبور به استفاده آن کنید ؟!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۸
ببخشید یک سوال داشتم ، اقای منطقی پس این پیکان های صفر کیلومتر که به رنگ سبز در شهر بعنوان تاکسی تردد میکنند ، تولید کجا هستند ؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟