صفحه خبر لوگوبالا تابناک

شكايت هند از تلويزيون انگليس

کد خبر: ۲۱۹۵۳۶
| |
5387 بازدید
كميته‌ي اعلاي هند (HCI) به خاطر پخش برنامه‌اي توهين‌آميز از شبكه‌ي «بي.بي.سي» شكايت كرد.

به گزارش ايسنا پخش قسمتي از برنامه‌ي «دنده چهار» (TOP GEAR) از شبكه‌ي تلويزيوني «بي.بي.سي» اعتراض كميته‌ي اعلاي هند در لندن را برانگيخت.

هندي‌ها كه اين برنامه را توهين‌آميز و پر از طنز بي‌ادبانه دانسته‌اند‌، از اين شبكه‌ي انگليسي به طور قانوني شكايت كرده‌اند.

«HCI» پس از تماس با تعداد زيادي از مردم هند كه از ديدن اين برنامه خشمگين شده بودند، در نامه‌اي اعتراض خود را به شبكه‌ي «بي.بي.سي» اعلام كرد.

«بي.بي.سي» كه 188 نامه‌ي اعتراض‌آميز در رابطه با اين موضوع دريافت كرده، اعلام كرده است به طور مستقيم به «HCT» پاسخ خواهد داد.

در نامه‌اي كه روزنامه‌ي «ديلي تلگراف» به چاپ رسانده،‌ «HCI» به دليل رعايت نكردن حساسيت‌هاي فرهنگي، «بي.بي.سي» را مورد انتقاد قرار داده و از اين شبكه خواسته است تا براي رفع اين توهين و دلجويي از افرادي كه به آن‌ها بي‌احترامي شده، اقدام كند.

به گزارش اي.بي.يو‌، يك ديپلمات هندي در اين‌باره گفت:‌ مردم خيلي ناراحت هستند چون تو اجازه نداري كل افراد يك جامعه، تاريخ‌، فرهنگ و حساسيت‌هاي آن‌ها را زير سوال ببري.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی