فردوسیپور مجری جشنواره فیلم میشود
یکی از منابع خبری فوتبال از احتمال حضور عادل فردوسی پور در اختتامیه جشنواره بین المللی فیلم فجر به عنوان مجری مراسم خبر داد.
مراسم افتتاحیه و به خصوص اختتامیه هر جشنوارهای از مهمترین بخشهای آن است و برگزار کنندگان هر دوره جشنواره فجر، بخش مهمی از امکانات و توانشان را صرف برگزاری این دو مجلس کردهاند.
بر اساس گزارش گل، مسئولان برگزاری جشنواره، رایزنیهایشان را با عادل فردوسیپور تهیه کننده و مجری برنامه 90 برای برگزاری مراسم اختتامیه آغاز کردهاند. فردوسیپور پیش از این و در برنامه 90 علاقهاش به سینما را آشکار کرده است.
علی معلم، محمدرضا شهیدیفر، حسین پاکدل و ژیلا صادقی از جمله مجربان مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر در سالهای گذشته بودهاند. طبق اعلام برگزار کنندگان جشنواره، مراسم افتتاحیه و اختتامیه امسال، در تالار وحدت برگزار خواهد شد.
هرکسی را بهر کاری ساختن



