صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقدام گمرک درمبارزه با قاچاق کالا ستودنی است

وزیر دادگستری در نامه‌ای به رئیس گمرک: اقدامات گمرک در تسهیل و توسعه تجارت و پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و حراست از مرزهای اقتصادی کشور مهم است.
کد خبر: ۲۱۹۳۵۱
| |
2106 بازدید
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی، مرتضی بختیاری وزیر دادگستری با ارسال نامه‌ای از اقدامات گمرک در تسهیل تجارت و مبارزه با قاچاق کالا قدردانی کرد.
متن نامه وزیر دادگستری به عباس معمارنژاد رئیس کل گمرک ایران به این شرح است:

گزارش عملکرد گمرک ایران در سال 1389 متناظر بر پروژه‌های ده‌گانه تحول در نظام گمرکی واصل و ملاحظه شد.
بدون تردید نقش مأموریت‌ها و اقدامات گمرک در بخش‌های مختلف به‌ویژه در امر تسهیل و توسعه تجارت و پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا، تأثیرگذار در سامان‌بخشی به نظام اقتصادی و تجارت و همچنین حراست از مرزهای اقتصادی کشور است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟