صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش سطح رفاه عمومی در آذربایجان شرقی

دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در آذربایجان شرقی گفت: پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها و پرداخت یارانه نقدی سطح رفاه عمومی 80 درصد خانوارها در این استان افزایش یافته است.
کد خبر: ۲۱۹۳۱۰
| |
2142 بازدید

'رضا حسینی' روز جمعه در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: با پرداخت یارانه نقدی به تمام دهكهای درآمدی، با توجه به اینكه درآمد دهك اول 320 هزار تومان در ماه است یك خانوار چهار نفری در این دهك با 56 درصد افزایش درآمد مواجه شده است.

وی با اشاره به اینكه دهك دهم پنج درصد افزایش درآمد داشته گفت: این شیوه پرداخت به عدالت نزدیكتر است.

او مهمترین اهداف اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها را بهینه سازی الگوی مصرف، جلوگیری از اسراف و تغییر الگوها و عادتهای اشتباه مصرفی عنوان و بیان كرد: با توجه به آمار و ارقام مصارف انرژی در حوزه های مختلف، پس از هدفمندی یارانه ها تا حدود زیادی این اهداف محقق شده است.

دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در آذربایجان شرقی ادامه داد: میزان مصرف گاز در شش ماه نخست امسال و پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ‌ها دو میلیون و 721 میلیون مترمكعب بود كه نسبت به مدت مشابه پارسال 1/12 درصد كاهش نشان می‌دهد.

وی افزود: این در حالی است كه‌ تعداد مشتركین گاز در پایان شش ماه نخست امسال برابر با یك میلیون و 15 هزار و 568 انشعاب بود كه نسبت به مدت مشابه پارسال 3/8 درصد افزایش یافته است.

او میزان متوسط مصرف گاز مشتركین در شش ماه نخست سال 1389(قبل از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها) را سه هزار و 300 مترمكعب اعلام و بیان كرد: در شش ماه نخست امسال(بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها) میزان مصرف گاز 8/18 درصد كاهش یافته و به دو هزار و 679 مترمكعب رسیده است.

دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در آذربایجان شرقی كمترین میزان كاهش مصرف انرژی گاز را مربوط به بخش خانگی با سه و هشت دهم درصد و بیشترین كاهش را مربوط به بخش صنعتی با 31 و چهار دهم درصد اعلام كرد.

حسینی در خصوص مصرف برق نیز گفت: مصرف برق در این استان از یك میلیون و 544 هزار و 180 مگاوات ساعت در شش ماه نخست سال 1389 به یك میلیون و 153هزار و 467 مگاوات ساعت در شش ماه نخست امسال رسیده كه به میزان 3/2 درصد كاهش نشان می‌دهد.

وی افزود: این در حالی است كه تعداد مشتركین برق در آذربایجان شرقی از 590 هزار و چهار مشترك در شش ماه نخست سال 1389 به 622 هزار و 889 مشترك در شش ماه نخست امسال افزایش یافته است كه نشانگر رشد 6/5 درصدی است.

دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در آذربایجان شرقی گفت: متوسط مصرف مشتركین برق از 00/2 مگاوات ساعت به ازای هر مشترك در شش ماهه اول سال 1389 (قبل از اجرای قانون) به 85/1 مگاوات ساعت به ازای هر مشترك در شش ماه اول سال 1390(بعد از اجرای قانون) رسیده كه كاهش 5/7 درصدی را در متوسط مصرف مشتركین برق نشان می‌دهد.

وی گفت: مصرف برق در بخش خانگی 18.9 درصد، در بخش عمومی 48.3 درصد، صنعتی 2.2 درصد و در سایر مصارف 12.3 درصد كاهش یافته است.

حسینی ادامه داد: میزان مصرف آب مشتركین درشش ماهه اول سال 89 (قبل از اجرای قانون) برابر 95 میلیون و 667 هزار و 885 مترمكعب بوده كه با 1/10 درصد كاهش به 86 میلیون و 16 هزار و 385 مترمكعب درشش ماهه اول سال 90 (بعد از اجرای قانون) رسیده است.

وی افزود: این در حالی است كه تعداد مشتركین شركت آب درشش ماهه اول سال 89 برابر 845 هزار و 826 انشعاب بوده كه با 5/6 درصد رشد به 900 هزار و 723 انشعاب در پایان شش ماهه اول سال 90 رسیده است.

حسینی اعلام كرد: میزان متوسط مصرف مشتركین در شش ماهه اول سال 89 برابر 113 مترمكعب (قبل از اجرای قانون) بوده كه پس از اجرای قانون و در شش ماهه اول سال 90 با كاهش چشمگیر 6/15 درصدی به 95 مترمكعب رسیده است.

وی میزان كاهش مصرف آب در بخش خانگی را 14 درصد، در بخش عمومی 20.6 درصد ،صنعتی 14.2 درصد و سایر مصارف را 30.7 درصد عنوان كرد.

دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در آذربایجان شرقی در خصوص مصرف فرآورده‌های نفتی نیز گفت: پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها بیشترین میزان كاهش در شش ماهه اول سال 90 نسبت به مدت مشابه سال قبل مربوط به نفت سفید(4/22- درصد) و تنها افزایش مربوط به نفت كوره با 6/20 درصد افزایش می‌باشد كه حاكی از رشد تولیدات در حوزه صنعت باشد زیرا نفت كوره مصرف صنعتی دارد.

حسینی با اشاره به اینكه میزان مصرف بنزین، نفت گاز و گاز مایع در شش ماه اول سال 90 به ترتیب 6/5، 9/1 و 8/9 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل كاهش داشته افزود: درمجموع میزان مصرف فرآورده‌های نفتی آذربایجان شرقی درشش ماهه اول سال 90 نسبت به مدت مشابه سال قبل 2/4 درصد افزایش داشته است.

وی همچنین در خصوص یارانه بخش تولید از ارایه تسهیلات خط اعتباری انرژی با نرخ سه درصد با دوره بازپرداخت یك ساله مشروط بر عدم تأخیر در پرداخت به 262 واحد صنعتی در استان خبر داد.

او گفت: تسهیلات بازسازی و تكمیل (بازسازی كوچك) به نرخ 9 درصد و بازپرداخت دو ساله به 10 واحد صنعتی استان آذربایجان شرقی ارایه شده است.

وی همچنین از ارایه تسهیلات بازسازی و تكمیل برای پروژه‌های بازسازی بزرگ در صورت دارا بودن طرح توجیه فنی و اقتصادی تا سقف 80 درصد مبلغ سرمایه ‌گذاری با نرخ سود 11 درصد و دوره پرداخت پنج ساله به پنج واحد صنعتی استان خبر داد.

دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در آذربایجان شرقی افزود: هزینه خرید نفت كوره به واحدهایی كه از شركت پخش فرآورده‌های نفتی با(نام مشتری) كد مشتری خرید می‌كنند (واریز 25 درصد مبلغ خرید به شماره حساب واحد) به تعداد 36 واحد صنعتی در استان واریز شده است.

وی در خصوص بخش كشاورزی هم به ارایه تسهیلات طرح بهینه ‌سازی مصرف انرژی و سوخت برای واحدهای صنعتی گاوداری شیری به 53 واحد به ارزش 41 میلیارد و 525 میلیون ریال اشاره كرد.

او گفت: تسهیلات طرح بهینه ‌سازی مصرف انرژی و سوخت برای واحدهای مرغداری به 59 واحد به ارزش 38 هزار و 919 میلیارد و 56 میلیون ریال اعطا شده است.

وی همچنین از ارایه تسهیلات اجرای عملیات كشاورزی حفاظتی شامل الگویی(خرید ادوات خاكورزی - اجرای عملیات) و توسعه(پرداخت یارانه جهت اجرای عملیات حاصلخیزی - خرید ادوات خاكورزی) به 76 واحد به ارزش هفت هزار و 105 میلیارد و 955 میلیون ریال خبر داد.

دبیر ستاد هدفمندی یارانه ها در آذربایجان شرقی ارایه تسهیلات پروژه گوسفند پربازده (افزایش تولید دامهای سبك روستایی) و پروژه نژاد پر شیر بز خالص و آمیخته، به یك واحد به ارزش 10 میلیون ریال، ارایه تسهیلات پروژه تأمین تلیسه به 21 واحد به ارزش 29 میلیارد و 51 میلیون ریال، ارائه تسهیلات اصلاح سامانه گلخانه ‌ها به 12 واحد به ارزش چهار میلیارد و 777 میلیون ریال، ارایه تسهیلات بهینه ‌سازی موتور پمپهای چاههای كشاورزی به 28 واحد به ارزش 710 میلیون ریال و ارایه تسهیلات تأمین نقدینگی خرید سوخت به دو هزار و 223 بهره ‌بردار به ارزش 20میلیارد و 909 میلیون ریال را از دیگر اقدامات حمایتی بخش كشاورزی در راستای هدفمندسازی یارانه ها اعلام كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟