صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری جنرال موتورز در روسیه

شرکت خودرو سازی جنرال موتورز آمریکا قصد دارد بیش از یک میلیارد دلار در روسیه سرمایه گذاری کند.
کد خبر: ۲۱۹۳۰۷
| |
1884 بازدید

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از فرانس پرس، شرکت خودرو سازی جنرال موتورز آمریکا اعلام کرد: طی پنج سال آینده بیش از یک میلیارد دلار در روسیه سرمایه گذاری خواهد کرد، تا ظرفیت تولید خود در این کشور را تا سال 2015 میلادی دو برابر افزایش دهد.

بر اساس این گزارش، جیمز بوونزی مدیر جنرال موتورز در روسیه تاکید کرد، بازار روسیه فرصت بسیار مناسبی برای افزایش فروش محصولات جنرال موتورز به شمار می رود.

میانگین عمر خودروهای موجود در بازار روسیه بیش از ۱۰سال است و اکنون فرصت بسیار مناسبی برای افزایش فروش جنرال موتورز در این کشور است.

جنرال موتورز قصد دارد، میزان تولید خود در روسیه را از 232 هزار دستگاه در سال 2010 به بیش از 520 هزار دستگاه تا سال 2015 میلادی افزایش دهد.

بر این اساس وی گفت: روسیه یکی از مهمترین بازارهای خودروی جهان طی سالهای آینده خواهد بود و شرکتهای بزرگ خودرو سازی جهان برای افزایش فروش در بازار این کشور رقابت زیادی خواهند داشت.

میزان فروش خودرو در بازار روسیه طی سال 2011 با 39 درصد رشد به بیش از 2.65 میلیون دستگاه رسیده است .

موسسه تحقیقات خودروی اروپا نیز پیش بینی کرد، میزان فروش خودرو در بازار روسیه امسال به بیش از 2.8 میلیون دستگاه خواهد رسید.

میزان فروش خودرو در بازار روسیه در سال 2008 میلادی به بیش از 2.9 میلیون دستگاه رسیده بود .

بحران مالی موجب شد، تا فروش خودرو در روسیه در سال 2009 با افت شدید 49 درصدی روبرو شود .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟