صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دايي و مايلي كهن همكلاسي شدند

در اين كلاس مربيان ليگ برتري همچون علي دايي، مهدي تارتار، مجيد صالح، پرويز مظلومي و تعدادي ديگر از مربيان ليگ برتري حضور داشتند.
کد خبر: ۲۱۹۱۹۱
| |
5899 بازدید
ایسنا: اولين دوره كلاس توجيهي و دانش‌افزايي مربيان در آكادمي فدراسيون فوتبال برگزار شد و اين كلاس دو روزه امروز به پايان رسيد.

اولين كلاس توجيهي و دانش‌افزايي مربيان با حضور تعدادي از سرمربي‌هاي ليگ برتري در آكادمي فوتبال برگزار شد كه مرتضي محصص رييس كميته آموزش فدراسيون فوتبال تدريس اين كلاس را به عهده داشت و در اين ميان تعداد ديگري از مربيان كه در كلاس حضور داشتند هم نظرات خود را اظهار مي‌كردند.

در اين كلاس مربيان ليگ برتري همچون علي دايي، مهدي تارتار، مجيد صالح، پرويز مظلومي و تعدادي ديگر از مربيان ليگ برتري حضور داشتند.

پس از پايان كلاس قرار بود كه مربيان حاضر در زمين چمن آكادمي فوتبال با يكديگر بازي كنند اما در حالي كه آن‌ها در زمين هم دور هم جمع شده بودند اين مسابقه برگزار نشد.

از نكات جالب توجه اين جلسه حضور مايلي كهن و علي دايي در اين كلاس بود كه در هفته‌هاي گذشته بارها عليه يكديگر مصاحبه كرده بودند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟