آمریکا: از تروریستهاي مجاهدين خلق حمایت نمیکنيم
کد خبر: ۲۱۹۱
| | 2656 بازدید

دریادار "گریگوری اسمیت" فرمانده بخش اطلاع رسانی وارتباطات نیروهای آمریکا در عراق که بارها جمهوری اسلامی ایران را به انجام فعالیتهای منفی در عراق بدون هرگونه مدرکی متهم کرده است در گفتگو با مهر در پاسخ به این سئوال مبنی بر علت حمایت نیروهای آمریکایی از گروه مجاهدین خلق با وجود قرار گرفتن این گروهک در لیست گروههای تروریستی تاكيد كرد نظامیان آمریکایی از هیچ گروه تروریستی درعراق از جمله مجاهدین خلق حمایت نمی کنند.
وی در پاسخ به این سئوال مهر مبنی بر اینکه اگر دولت عراق رسما خواستار اخراج این افراد شود آیا دولت و ارتش آمریکا در کار اخراج این افراد به دولت عراق کمک کرده یا حداقل مانع از این اخراج نخواهند شد، با کلی گویی گفت : ما به سئوالات احتمالی پاسخ نمی دهیم و این سئوال یک سئوال فرضی است وما با فرضیات کاری نداریم.
گریگوری اسمیت درباره دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا درباره عراق با ابراز بی اطلاعی از دستورکار این نشست اظهار داشت : مسائل مربوط به این نشست را سفارت آمریکا درعراق پیگیری می کند.
سخنگوی رسمی نیروهای آمریکایی درعراق همچنین درباره سرنوشت بقیه دیپلماتهای ربوده شده ایرانی درعراق که از دی ماه سال گذشته همچنان در اسارت اشغالگران قرار دارند هم ادعا کرد: از دید مسئولان آمریکایی این افراد دیپلمات نبوده و تا زمانی که مسئولان آمریکایی بدانند که آنها خطری را برای عراق تشکیل می دهند همچنان در بازداشت باقی خواهند ماند.
اسمیت در ادامه گفتگو با مهر اظهارداشت : اکنون کمیته ای متشکل از نیروهای ائتلاف ودولت عراق وضعیت این افراد را به طور مستمر بررسی می کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


