صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رويای «شيرين» پس از اخاذی دکتر قلابی تلخ شد

کد خبر: ۲۱۹۰۸۱
| |
6978 بازدید
تجسس هاي پليس درباره جوان شيادي که از طريق چت در اينترنت، دختران جوان را به دام مي اندازد و به بهانه ازدواج از آنها باجگيري مي کند نشان داد او در دبي پنهان شده است.

اين ماجرا از آن جا آغاز شد که دختر جواني به نام شيرين از طريق چت در اينترنت با پسر جواني به نام آرش آشنا شد. آرش خودش را دانشجوي دوره دکترا و ساکن منطقه سعادت آباد معرفي کرده بود و شيرين که به دنبال سکوي پرتابي براي خودش بود سخت به وي دلبسته شد. رابطه اينترنتي اين دو جوان ادامه داشت تا اين که بالاخره يک شب زماني که شيرين در حال چت کردن با دوست اينترنتي اش بود حرفي را که مدت ها در انتظارش بود شنيد.آرش از طريق چت از شيرين خواستگاري کرد و گفت مي خواهد با او ازدواج کند. به اين ترتيب رابطه آنها وارد مرحله تازه اي شد. از آن شب به بعد که شيرين وبکم رايانه  اش را براي آرش روشن مي کرد. آرش گفته بود مي خواهد تصوير شيرين را به مادرش نشان دهد تا او چهره عروس آينده اش را ببيند. به اين ترتيب آرش تصاوير زيادي از شيرين به دست آورد و قرار شد تا چند هفته ديگر به طور رسمي به خواستگاري او برود.

اين در حالي بود که تا پيش از آن اين دو جوان يکديگر را نديده بودند.چند هفته گذشت و آرش چند مرتبه زمان خواستگاري را عقب انداخت تا اين که يک روز از شيرين خواست مبلغ يک ميليون تومان به حساب بانکي اش واريز کند. شيرين که به آرش به چشم شوهر آينده اش نگاه مي کرد خيلي زود پس اندازي را که در بانک داشت به حساب آرش واريز کرد. چند روز گذشت اما آرش دوباره از شيرين خواست مبلغي پول به حساب او واريز کند.

شيرين که به اين موضوع حساس شده بود از آرش توضيح خواست اما او لحنش را تغيير داد و شروع به تهديد دختر جوان کرد. آرش گفت تعداد زيادي تصوير خصوصي از او در اختيار دارد و اگر باز هم به حساب بانکي اش پول واريز نکند اين تصاوير را در سايت هاي مستهجن نمايش مي دهد.

به دنبال اين ماجرا دختر جوان به شعبه چهارم دادياري دادسراي رسيدگي به جرايم رايانه اي تهران رفت و از جوان شياد شکايت کرد. او گفت آرش از احساساتش سوء استفاده و از وي اخاذي کرده است. او که اشک مي ريخت به داديار دهستاني گفت: وقتي با آرش آشنا شدم فکر مي کردم مرد ايده آلم را پيدا کرده ام به همين دليل با تمام وجود به او علاقه مند شدم و اجازه دادم از طريق وبکم از من فيلم بگيرد. فکر نمي کردم همه اين کارها نقشه اي براي فريب و اخاذي از من باشد.

به دنبال ثبت اين شکايت متخصصان پليس فتا جست و جوهاي خود را براي رديابي باج گير اينترنتي آغاز کردند. در همين حال بررسي چند شکايت مشابه ديگر نشان داد جوان تحت تعقيب در فريب و اخاذي از چند دختر ديگر دست دارد. به دست آمدن اين اطلاعات بر حساسيت پرونده افزود و باعث شد افسران فتا با جديت بيشتري اين پرونده را دنبال کنند. در شرايطي که شاکيان اعلام کردند آرش ادعا کرده در منطقه سعادت آباد زندگي مي کند و دانشجوي پزشکي است، کارآگاهان با رديابي او پي بردند جوان باج گير ساکن دبي است و از آنجا نقشه فريب طعمه هايش را طراحي و اجرا کرده است.

در چنين شرايطي داديار دهستاني طي مکاتبه با پليس بين الملل از آنان براي دستگيري اين متهم کمک خواست.براساس اين گزارش هم اکنون تحقيقات براي بررسي زواياي پنهان اين پرونده ادامه دارد.

منبع: خراسان
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟