صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجمع مردم کراچی براي استقبال از بوتو

در خلال تهدیدهای بنيادگرایان برای ترور «بي‌نظير بوتو» یا «پرويز مشرف»، هم‌اکنون در حدود 20 هزار نیروی ارتش و پلیس در کراچی مستقر شده‌اند.
کد خبر: ۲۱۹
| |
2191 بازدید
هواداران «بی‌نظیر بوتو»، نخست‌وزیر سابق پاکستان، به انتظار بازگشت تاریخی او پس از هشت سال تبعید خودخوانده، در کراچی تجمع کرده‌اند.
‌وی پس از انجام گفت‌وگوهای تقسیم قدرت با «پرویز مشرف»، قصد دارد به کشورش بازگردد.
در خلال تهدیدهای بنيادگرایان برای ترور «بي‌نظير بوتو» یا «پرويز مشرف»، هم‌اکنون در حدود 20 هزار نیروی ارتش و پلیس در کراچی مستقر شده‌اند.
‌بوتو، پاکستان را اندكی پس از به قدرت رسیدن ژنرال مشرف در یک کودتا ترک کرد. وی قرار است روز پنجشنبه از دوبی به کراچی پرواز کند.
«جاوید اقبال چیما»، یک مقام وزارت کشور پاکستان، گفت، او در مورد ترتیبات امنیتی اتخاذ شده اطمینان خاطر دارد.
‌به گفته یک سخنگوی امنیتی، فقط در اطراف فرودگاه کراچی در حدود 2500 نیروی شبه نظامی مستقر شده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟