دستگيری سارق اينترنتی كه بليط اتوبوس میخريد
رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات استان قزوين از دستگيري سارق اينترنتي كه اقدام به خريد بليط اتوبوس ميكرد خبرداد.
سرهنگ شعباني با بيان اينكه پيرو شکايت فردي مبني بر برداشت غير مجاز از حساب وي به مبلغ شش ميليون و ده هزار ريال به صورت اينترنتي مأمورين اقدامات خود را آغاز كردند، گفت:ماموران در تحقيقات اوليه دريافتند كه اين برداشت صرف خريدهاي اينترنتي شده است.
وي افزود: در تحقيقات فني و تخصصي کارشناسان مشخص شد فردي با جعل كردن شناسنامه شاکي و اطلاع از شماره حساب وي با حضور در بانک مبادرت به فعال كردن رمز دوم کارت عابر بانک شاکي كرده است.
شعباني بابيان اينكه متهم در دو مرحله اقدام به خريد اينترنتي بليط اتوبوس از حساب مالباخته كرده است،گفت: در بررسيها مشخص شد كه متهم به بهانه انصراف حضوراً بليطها را عودت و مبلغ را دريافت ميكرده است که در عملياتي متهم دستگير و به جرم خود اعتراف كرد.
شعباني به شهروندان توصيه كرد كه شماره حساب و رمزهاي آن و اسناد و مدارک شناسايي اعم از شناسنامه ، کارت ملي و غيره را در اختيار ديگران قرار ندهند، چرا که امکان سوء استفاده و جعل هويت امكانپذير است.
وي همچنين به متصديان پايانههاي مسافربري هشدار داد که بدواً نسبت به نصب دوربين مدار بسته در محل کار خود اقدام و در صورت مشاهده چنين افرادي که جهت فروختن بليط با حجم بالا مراجعه ميکنند، مراتب را به پليس اطلاع دهند.
منبع: ایسنا


