صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برگزاری همايش سرمايه گذاري و كارآفريني

نخستين همايش سرمايه گذاري و كارآفريني 26 دي ماه برگزار مي شود.
کد خبر: ۲۱۸۷۸۳
| |
1916 بازدید

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران احمد پورفلاح رييس كميسيون فضاي كسب و كار، كارآفريني و مقررات اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران از برگزاري اولين همايش سرمايه گذاري و كارآفريني در 26 دي ماه خبر داد و افزود: از دو ماه پيش در اتاق تهران تصميم گرفته شد تا همايشي مبني بر سرمايه گذاري و كارآفريني برگزار شود كه اين همايش توسط هيئت رئيسه اتاق تهران به تصويب رسيد و تاريخ آن 26 دي ماه تعيين شد.
وي ادامه داد:‌ سرمايه گذاري مولد و كارآفريني در شرايط امروزي از اهميت زيادي برخوردار است و در شرايط فعلي كه تحريم ها و ركود و هدفمندي يارانه ها تاثير خود را بر اقتصاد كشور گذاشت بايد از فرصت هاي به وجود آمده استفاده كرد تا همايش سرمايه گذاري و كارآفريني كه با هدف مشورت طرح ريزي شده به خوبي اجرا شود.
رييس كميسيون فضاي كسب و كار افزود: در اولين همايش سرمايه گذاري و كارآفريني كه با حضور مسئولين دولتي و فعالان اقتصادي بخش خصوصي برگزار مي شود سه محور اصلي و موضوعي مورد بحث قرار مي گيرد.
وي تصريح كرد: محورهاي فوق شامل موضوع سرمايه گذاري مولد و تجارت، به پول و بانك و مقررات و ماليات است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟