صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معامله نفت کوره در بورس کالا انجام نشد

در معاملات امروز بورس کالای ایران پس از چهار ماه وقفه، بار دیگر نفت کوره در این تالار عرضه شد.
کد خبر: ۲۱۸۶۱۲
| |
1387 بازدید

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت ملی نفت ایران امروز 35 هزار تن نفت کوره 380 سانتی استوک از محصولات پالایشگاه بندرعباس را در تالار صادراتی بورس کالا عرضه کرد که حدود دو برابر این میزان، تقاضا برای آن به ثبت رسید.

با وجود تقاضای بالای خریداران برای این محموله، به دلیل نبود توافق طرفین بر سر قیمت، معامله ای روی آن صورت نگرفت.

بر اساس گزارش بورس کالا، شرکت ملی نفت ایران برای این محموله تقاضای پریمیوم 12 دلاری کرده بود و با توجه به استقبال خریداران حاضر شد این مبلغ را تا 11 دلار کاهش دهد اما در مقابل حداکثر پریمیومی که خریداران حاضر به پرداخت آن شدند، 6 دلار بود که در نهایت توافقی برای خرید آن انجام نشد.

 با وجود انجام نشدن معامله امروز، طبق توافق های مشترک بورس کالا و شرکت ملی نفت ایران و تعامل خوبی که میان دو طرف برقرار شده است، عرضه نفت کوره در هفته های آینده ادامه خواهد یافت و با توجه به آگاهی فعالان بازار و حضور آنان در بورس کالا پیش بینی می شود در هفته های آینده معاملات نفت کوره در این بورس با استقبال بیشتر متقاضیان همراه باشد.

کارشناسان بر این باورند که در صورت عرضه مداوم نفت کوره در بورس کالا، رقابت در این بازار تشدید شده و نتایج مثبت آن آشکار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟