ناوگان روسیه در سواحل سوریه لنگر انداخت

فرماندهان ناوگروه نیروی دریایی روسیه که در سواحل استان طرطوس پهلو گرفته‌اند، بر همبستگی‌شان با ملت و نظام سوریه تأکید کردند.
کد خبر: ۲۱۸۰۲۰
| |
9774 بازدید
خبرگزاری رسمی سوریه اعلام کرد ناوگانی از کشتی‌های روسیه دیشب در پایگاه دریایی "طرطوس" سوریه لنگر انداخت.

به گزارش العالم، "یاکوشین ولادمیر آناتولیویچ" رئیس ناوگروه نظامی روسیه، بر روابط تاریخی دو کشور تأکید کرد.

به گفته آناتولیویچ رسیدن کشتی‌های نیروی دریایی برای کاستن مسافتها بین دو کشور سوریه و روسیه و تقویت روابط و دوستی دو کشور است.

بر اساس این گزارش، فرماندهان ناوگروه نیروی دریایی روسیه که در سواحل استان طرطوس پهلو گرفته‌اند، بر همبستگی‌شان با ملت و نظام سوریه تأکید کردند.


"عاطف النداف" استاندار طرطوس نیز از مواضع روسیه و حمایت این کشور از ملت سوریه قدردانی کرد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی