صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مهدوی‌کیا:

نمی‌خواستم پنالتی‌زن پرسپولیس باشم

بازیکن پرسپولیس گفت: نمی‌خواستم پنالتی پرسپولیس را بزنم ولی با درخواست بازیکنان این تیم پشت توپ قرار گرفتم.
کد خبر: ۲۱۷۱۷۴
| |
6871 بازدید
مهدی مهدوی‌کیا امروز در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به هدر دادن یک پنالتی برای تیم پرسپولیس مقابل ملوان انزلی اظهار داشت: نمی‌خواستم پنالتی را بزنم ولی به درخواست بازیکنان پرسپولیس پشت توپ قرار گرفتم.
وی افزود: مازیار زارع پنالتی‌زن اصلی پرسپولیس در این دیدار بود که خود وی نیز از من خواست تا پنالتی بزنم.

این بازیکن با اشاره به جو ورزشگاه تختی انزلی و تشویق او از طرف تماشاگران بیان داشت: هواداران فوتبال ذخیره‌های ورزش هستند و همواره به بنده لطف داشته‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟