مسكن مهر نيازمند يک متولي است
داريوش پاك بين دبير اتاق تعاون ايران در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان مطلب فوق افزود: مسكن مهر توسط وزارت مسكن و شهرسازي و وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي اداره مي شود و تا زماني دست يك متولي نباشد مشكل خواهد داشت.
وي ادامه داد: به دليل اينكه برخي از تعاوني ها در انجام وظيفه خود در خصوص مسكن مهر كوتاهي كردند باعث تغيير ديدگاه مردم نسبت به تعاوني ها شد كه باعث ورود وزارت مسكن و شهرسازي به مسكن مهر شد.
پاك بين تصريح كرد: اكنون متولي كار وزارت مسكن و شهرسازي است و وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي تعاوني تشكيل را براي عهده دار شدن برخي مسئوليت ها آماده مي كند.
وي ادامه داد: برخي قوانين دست و پاگير وزارت مسكن و شهرسازي بايد تغيير کند زيرا با تشكيل تعاوني ورود به بخش وزارت مسكن و شهرسازي باعث تغيير بسياري از قوانين شده كه تعاوني ها را دچار مشكل كرده است.
دبير كل اتاق تعاون تصريح كرد: وزارت مسكن و شهرسازي بايد متولي ها را گروه بندي و اسامي را در اختيار تعاوني ها و مديران اتحاديه ها قرار دهد و آنان را ملزم به رعايت دستورالعمل هايي در چارچوب خاص كند تا افراد متفرقه با ورود به آن باعث فساد مشکل نشوند.
وي تصريح كرد: بايد الگويي براي انبوه ساز، صنعتي ساز و همچنين پيمانكار تهيه و ابلاغ شود تا در شرايط مساوي رقابت كنند و كار به آنان تعلق گيرد.
وي خاطرنشان كرد: با ارائه ايده مناسب و نظارت هاي دقيق مشكل مسكن مهر را برطرف و معضلاتش كمتر مي شود.


