صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازدید صلیب سرخ از بازداشتگاه پسر قذافی

وزیر دفاع لیبی گفت: صلیب سرخ جهانی از سیف الاسلام بازدید کرده و مسئولیت بازجویی از وی را معاون دادستان لیبی برعهده دارد.
کد خبر: ۲۱۷۰۶۹
| |
5087 بازدید

وزیر دفاع لیبی تاکید کرد که سیف اسلام قذافی، پسر سرهنگ قذافی، دیکتاتور معدوم لیبی در مکانی امن نگهداری می‌شود و برای محاکمه به دادگاه معرفی خواهد شد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع، "اسامه جویلی" اعلام کرد که سیف الاسلام قذافی در مکانی امن در بازداشت بسر می‌برد.

الجویلی گفت: پس از پایان تحقیقات و بازجویی‌های لازم با سیف الاسلام وی به دادگاه معرفی می‌شود تا محاکمه شود.

وزیر دفاع لیبی در ادامه گفت: صلیب سرخ جهانی از سیف الاسلام بازدید کرده و مسئولیت بازجویی از وی را معاون دادستان لیبی برعهده دارد.

وی گفت: دادگاه جنایی بین المللی در این محاکمه نقش ندارد، چون جنایاتی که سیف الاسلام دست به آن زده، جنایاتی داخلی بوده است.

الجویلی تاکید کرد که سیف الاسلام به صورت عادلانه محاکمه خواهد شد و وجود چانه‌زنی‌های سیاسی برسر سیف الاسلام را رد کرد.

وی گفت: سیف الاسلام ارزش چندانی ندارد که بخواهیم برسر آن وارد معامله شده یا چانه‌ بزنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟