صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فروزنده: کارمندان پيماني ، رسمي مي‌شوند

کد خبر: ۲۱۶۸۲۱
| |
15321 بازدید
|
۴

معاون توسعه مديريت و نيروي انساني رييس‌جمهور به تشريح طرح دولت در مورد چگونگي ساماندهي وضعيت كاركنان پرداخت و از رسمي‌شدن نيروهاي پيماني خبر داد.

به گزارش ايسنا، لطف‌الله فروزنده در حاشيه جلسه هيات دولت با بيان اينكه تعدادي از كارمندان رسمي هستند و در سيستم مشغول به كارند گفت: اكنون تعدادي كاركنان پيماني داريم كه در مشاغل حاكميتي مشغول به كارند كه قرار است آنها را از طريق آزمون به نيروهاي رسمي تبديل ‌كنيم، در حال حاضر در حال احصاء مشاغل حاكميتي هستيم.

وي گفت: نيروهاي قراردادي كه در حقيقت تمايل داشته باشند كه به شهرستان‌ها به غير از كلان‌شهرها و مراكز استان‌ها و در واقع جاهايي كه دولت نياز به نيرو دارند بروند در يك آزمون داخلي تبديل به نيروي پيماني مي‌شوند.

وي گفت:‌ در زمينه نيروهاي شركتي نيز تلاش مي‌كنيم كه آنها را در قالب تعاوني‌هاي ماده 22 كه متشكل از خود آنهاست، ساماندهي كنيم.

وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا اين اقدام دولت مغاير با قانون مديريت خدمات كشوري مبني بر ممنوعيت استخدام نيست؟ گفت: مغاير با قانون نيست.

وي در مورد مشاغل حاكميتي كه دولت در حال احصاء آنهاست، گفت: اين مشاغل عبارتند از كارشناساني كه در كارهاي سياسي‌ ـ امنيتي مشغول به كارند و يا در فعاليت‌هاي اصلي دستگاه‌ها نقش دارند و كساني كه نقش نظارتي و سياست‌گذاري دارند همچنين پست فرماندار،‌ بخشدار، مديران كل، مديران واحدها به خصوص آنهايي كه در دستگاه ستادي در استان‌ها مشغول به كار هستند.

فروزنده در پايان گفت: از نيروهاي قراردادي كه تمايل داشته باشند كه در شهرهايي كه دولت نياز به نيرو دارند بروند دعوت مي‌كند كه در اين امر مشاركت كنند چرا كه با برگزاري يك آزمون داخلي آنها تبديل به نيروهاي پيماني مي‌شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
قابل توجه عزيزان ديوان عدالت اداري : باور كنيد اين صحيح است بعد از عمري پيماني بودن دوباره براي رسمي شدن آزمون بگيرند... كارمندي هستم كه 10 سال شركتي بوده بعد هم 5 سال است پيماني شده جمعا 15 سال و مثل رسمي ها حقوق مي گيرد حالا بايد طبق وعده مسئولين بدون آزمون رسمي شود . كل اين 15 سال هم در يك دستگاه دولتي بودم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
من نیروی قراردادی اداره فنی حرفه ای هستم. تمایل زیادی داشتم که از مرکز استان به شهرستان خودم منتقل بشم ولی پس از مراجعت مسولان گفتن که چارت اداری هنوز برای شهرستان نیومده. به نظر شما راه حلی برای مراجعه من از مرکز استان به شهرستان خودم وجود دارد؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟