صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با كاهش 2250 كشته تصادفات رانندگي،

كاهش 13 درصدی تلفات تصادفات در سال جاری

رييس پليس راهور ناجا از كاهش 13 درصدي تلفات تصادفات رانندگي در 8 ماهه نخست امسال خبر داد.
کد خبر: ۲۱۶۱۶۱
| |
1605 بازدید

سردار اسكندر مومني در مراسم اختتاميه سي‌امين دوره استانداردسازي و تعالي رفتار كاركنان راهور ناجا با بيان اينكه پليس در اجراي قانون جديد با صداقت، جديت، دقت و احترام با مردم برخورد مي‌كند، گفت: قانون گذشته جريمه محور و راننده محور بوده است اما در قانون جديد كه روزآمدتر است مولفه‌هاي متعددي از جمله ايمني راه، ايمني خودرو و ايمني سيستم امداد و نجات پيش بيني شده است كه در هنگام تصادفات نقش هر كدام از اين سازمان‌ها تعيين كننده است.

وي با بيان اينكه پليس با جديت با متخلفان برخورد مي‌كند، گفت: دقت يكي ديگر از مولفه‌هاي مورد تاكيد پليس در اجرايي كردن قانون جديد است.

سردار مومني با بيان اينكه كار پليس به نوعي قضاوت است، افزود: پليس بايد در نهايت دقت در صدور حكم اقدام كند چرا كه با حقوق مردم و شهروندان سر و كار دارد.

رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با بيان اينكه اجراي قانون بايد توام با رعايت اخلاق نيكو و احترام به مردم باشد، گفت: اقتدار و اعمال قانون و رعايت ادب و احترام منافاتي با يكديگر ندارند. چه بسا اگر قانون توام با احترام،‌ كرامت و شخصيت رعايت شود اثر بخش تر و عميق تر خواهد بود.

وي با بيان اينكه هرگز خاطره برخورد نامناسب يك پليس از ذهن راننده پاك نمي‌شود، گفت: افسران و ماموران بايد با رعايت ادب نسبت به اعمال قانون مبادرت كنند.

سردار مومني با بيان اينكه در هشت ماهه نخست سال براي نخستين بار ميزان تلفات 13 درصد كاهش يافته است، گفت: بر اساس آمارهاي موجود با كاهش 2 هزار و 250 نفري در تلفات و با كاهش 9 هزار و 500 نفري در ميزان مجروحين مواجه هستيم كه اين افتخار بزرگي براي كشور محسوب مي‌شود.

 در پايان اين مراسم از تمبر يادبود دوره استانداردسازي و تعالي رفتار سازماني ماموران راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي رونمايي شد.

منبع: ايسنا

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟