صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حداد عادل:

ورزش شاخص انسجام و اتحاد ملی است

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر توسعه ورزش همگانی با هدف ارتقا سطح سلامتی، شادی و نشاط اجتماعی، از ورزش به عنوان شاخص قدرت ملت‌ها و انسجام و اتحاد ملی نام برد.
کد خبر: ۲۱۶۱۲۳
| |
2818 بازدید
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر توسعه ورزش همگانی با هدف ارتقا سطح سلامتی، شادی و نشاط اجتماعی، از ورزش به عنوان شاخص قدرت ملت‌ها و انسجام و اتحاد ملی نام برد.

به گزارش ایلنا، غلامعلی حداد عادل که بعنوان مهمان ویژه در نخستین همایش مشترک معاونان و مدیران کل استان‌ها و ستادی وزارت ورزش و جوانان حضور داشت، با ضروری خواندن ورزش برای افراد جامعه، تاثیر این پدیده منحصر بفرد را از دو بعد فردی و اجتماعی مورد بررسی قرار داد.

وی گفت: با توجه به گسترش زندگی شهرنشینی و صنعتی، ورزش در ابعاد مختلف مورد توجه قرار گرفته که در نگاه نخست ارتقا سطح سلامتی، ایجاد شادی و نشاط از تاثیرات مستقیم آن بر افراد است.

حدادعادل افزود: این درحالی است که بسیاری از ورزش به عنوان یک تفریح سالم نام می‌برند و در برنامه ریزی‌ها از این مقوله برای پرکردن اوقات فراغت افراد جامعه به ویژه جوانان برای تخلیه انرژیشان بهره می‌گیرند.

نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: درجامعه‌ای که ورزش عمومی شود هزینه سنگین درمان بیماری‌های ناشی از بی‌تحرکی حذف می‌گردد.

وی به اهمیت ورزش در بعد اجتماعی و بین المللی پرداخت و از آن بعنوان اسباب افتخار و اقتدار کشور‌ها نام برد و اظهار داشت: ورزش در بعد اجتماعی و سیاسی خاصیت همبستگی دارد و مردم را در قالب یک ملت منسجم و متحد می‌سازد، از این رو است که ملت‌ها قهرمانانشان را بدون توجه به قومیت‌ها دوست دارند و به آن‌ها عشق می‌ورزند.

حداد عادل در ادامه برای ارتقاء سطح همبستگی‌های ملی، پرورش قهرمانان ملی را بطور بومی و محلی پیشنهاد کرد و از مسوولان حاضر خواست تا با شناسایی ظرفیت‌ها و استعدادهای ورزشی در هر استان یا شهرستان، آن‌ها را پرورش داده و به سمت و سوی ورزش قهرمانی سوق دهند تا حس غرور در میان استانهای مختلف افزایش پیدا کند.

وی تاکید کرد: ورزش همگانی و ورزش قهرمانی هر دو لازم و ملزوم یکدیگرند، هرچند بر این باوریم که عمومی کردن ورزش به دلیل ویژگی‌هایی که دارد می‌تواند نقش بسزایی بر افراد جامعه در هر حوزه ایفا کند، با این حال اما نباید از شناسایی نخبگان ورزشی از دل ورزش همگانی غافل ماند.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در خصوص توسعه ورزش قهرمانی، تعامل با آموزش و پرورش را مورد تاکید قرار داد و گفت: هر آنچه که در ورزش دانش آموزی بکارید در میادین بین المللی درو خواهید کرد، بنابراین برای رسیدن به این مرحله باید بعنوان متولی ورزش و جوانان از نظر علمی، زیر ساخت‌ها و تخصص‌های ورزشی به کمک آموزش و پرورش بروید، دراین صورت است که ورزش از حاشیه به بطن جامعه سوق داده می‌شود.

وی گسترش ورزش اخلاقی را مورد توجه قرار داد و نگاه قهرمانی صرف مبتنی بر برد، باخت و کسب درآمد را آفت ورزش در دنیای امروز بویژه ورزش غرب عنوان کرد و افزود: ورزش در غرب به صورت لجام گسیخته به سمت سرمایه داری و درآمدزایی پیش می‌رود که درواقع این نگرش ورزش رااز معنا و محتوای واقعی خود دور می‌کند.

حداد عادل به ورزش ملی و سنتی ایران (ورزش باستانی) اشاره کرد و گفت: دراین ورزش برد و باخت معنا ندارد، بلکه هدف در این رشته پرداختن به تمرینات ورزشی با اهداف عالیه اخلاقی با پیش زمینه دینی است.

وی افزود: اگر دینداری و تقوای حاکم بر ورزش ملی را به سایر محیطهای ورزرشی تعمیم دهیم علاوه برگسترش طهارت روح درجامعه، ورزش را نیز به اصل ذاتی خود سوق داده‌ایم.

نماینده مردم تهران در پایان با تاکید بر اینکه ورزش بدون توجه به دینداری آفت است، گفت: ورزشکار و هنرمند در مقایسه با سایر اقشار مردم بیشتر در معرض خطر هستند، بنابراین بیشتر از یک انسان معمولی در اجتماع نیازمند تزکیه نفس می‌باشند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟