روندمنفی سکه آتی در ساعت نخست معاملات مثبت شد
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، در حالی امروز روند قیمتهای آتی سکه در دقایق نخست منفی باز شد که دلار به 16۳۰ تومان افزایش یافته و طلای جهانی نیز تغییری نکرده است. با توجه به این وضعیت همه قراردادهای آتی نسبت به روز گذشته ابتدا منفی بود ولی پس از چند دقیقه دو قرارداد مثبت شد.
بر اساس این گزارش، قیمت تسویه روز گذشته سکه دی، اسفند، ادیبهشت و تیر 619، 658، 693 و 726 هزار تومان بود که این نرخ ها نسبت به روز گذشته روند را منفی آغاز کرد ولی در حال حاضر همه قراردادها به جز اسفند ماه مثبت شده است.
در روز گذشته با افزایش دلار نرخ سکه آتی نیز افزایش یافت البته نه افزایشی که چشم گیر باشد، اما امروز با توجه به رسیدن دلار به 1605 در نهایت 1610 تومان در ابتدای معاملات همه قراردادها منفی بود که پس از یک ساعت دو قرارداد مثبت شد ولی آن هم بسیار اندک.
بر اساس این گزارش، قیمتهای سکه آتی بیشتر از اینکه از نرح جهانی طلا اثر بگیرد به گفته کارشناسان متأثر از نرخ دلار داخل است.
گفتنی است،سکه در بازار آزاد 614 هزار تومان و دلار نیز 1610 تومان معامله میشود.


