صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازدید یک عضو خبرگان از ناوشکن جماران

کد خبر: ۲۱۵۵۰۷
| |
7597 بازدید
 عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان با حضور در منطقه عمومی رزمایش دریایی ولایت ۹۰ از ناوشکن بومی جماران بازدید به عمل آورد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سیداحمد خاتمی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران در اولین روز از مرحله اصلی رزمایش دریایی ولایت ۹۰ که در محدوده‌ آب‌های جنوب شرق کشور و شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود با حضور در منطقه عمومی رزمایش بر روی ناوشکن بومی جماران، از نزدیک ضمن بازدید از این ناوشکن با کارکنان و پرسنل حاضر در این ناو دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله خاتمی را در این بازدید امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از فرماندهان این نیرو همراهی کردند.

سومین و آخرین مرحله از رزمایش بزرگ دریایی ولایت ۹۰ از امروز آغاز و طی آن مهمترین سامانه‌های موشکی ساحل به دریا، سطح به سطح و سطح به هوا مورد تست و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی