خسارت سنگين بازارهاي مالي امارات در سال2011
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در دوبي، بازارهاي مالي امارات متحده عربي سال 2011 ميلادي را با بحران و کاهش شديد شاخصها سپري کردند و اين در حالي است که بحران در بازارهاي مالي امارات طي دو سال گذشته باعث فرار سرمايه گذاران خارجي از بورس هاي دوبي و ابوظبي شده است.
بورس دوبي در گزارشي اعلام کرد که شاخص کل سهام در بازارهاي مالي امارات متحده عربي طي سال 2011 ميلادي بيش از 12 درصد کاهش يافت و ميزان خسارتهاي وارده به بازارهاي مالي امارات طي اين مدت بالغ بر 45 ميليارد و 600 ميليون درهم بود.
براساس اين گزارش شاخص کل سهام در بازار مالي دوبي طي سال 2011 ميلادي بيش از 18.87 درصد و شاخص کل سهام در بورس ابوظبي نيز بيش از 12.36 درصد کاهش يافت.
هم چنين حجم کل معاملات انجام شده در بازارهاي مالي امارات طي سال 2011ميلادي بالغ بر 346 ميليارد و 135 ميليون درهم بود.


