شکایت ایران از آمریکا برای بازگرداندن سپرده های بانکی

بانک مرکزی ایران قصد دارد برای بازگرداندن سپرده های توقیف شده خود در آمریکا شکایتی را به دادگاه تقدیم کند.
کد خبر: ۲۱۵۱۲۹
| |
2532 بازدید
|
۲
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه وال استریت ژورنال بانک مرکزی ایران قصد دارد علیه سیتی بانک آمریکا شکایتی را به دادگاهی در این کشور ارائه کند تا دو میلیارد دلار از سپرده های بانکی توقیف شده ایران را آزاد کند.

 بر اساس این گزارش سپرده های بانکی بانک مرکزی ایران در سال 2008 میلادی از سوی سیتی بانک توقیف شده است .

بر این اساس شاکیان دولت ایران خواستار گرفتن غرامت از ایران بخاطر شرکت احتمالی این کشور در تدارک عملیات 1983 میلادی در بیروت بودند که باعث مرگ 241 نظامی آمریکایی شد.
 بانک مرکزی ایران ضمن محکوم کردن این اقدام آمریکا اعلام کرد مقامهای سیتی بانک حق توقیف سپرده های بانکی ایران را نداشته اند .
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Singapore
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
پشت گوشتونو ببينيد
رضا
|
Turkiye
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
هر وقت این دیپلماسی فعال ما دارایی های بلوکه شده بعد از انقلاب را گرفت این رو هم میتونه بگیره!
وب گردی