صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عمروموسي: «آناپوليس دو» در مسكو

دبيركل اتحاديه عرب در نشست ديروز وزراي امور خارجه عرب افزود: قرار است نشست آناپوليس دو تا سه ماه ديگر آغاز شود.
کد خبر: ۲۱۵۱
| |
2031 بازدید

در نشست وزراي امور خارجه عرب در قاهره فاش شد، از آنجا كه اميدي به موفقيت نشست آناپوليس در آمريكا نيست، نشست اينچنيني به زودي نيز در روسيه برگزار خواهد شد.

روزنامه «الاتحاد»، چاپ امارات عربي متحده در اين باره نوشت: عمرو موسي، دبيركل اتحاديه عرب ديروز در نشست متقاعد كردن وزراي امور خارجه عرب براي شركت در نشست آناپوليس گفت، قرار است حدود دو تا سه ماه آينده و پس از برگزاري نشست آناپوليس در ايالت ميريلند آمريكا، نشست ديگري با نام آناپليس دو در مسكو برگزار شود.

يكي از تحليلگران عرب در پايگاه خبري وطن آمريكا با تعجب از سكوت وزراي امور خارجه عرب در برابر اين سخنان عمرو موسي با اين پرسش، مطلب خود را آغاز مي‌كند: اگر آن گونه كه بوش، رئيس‌جمهور آمريكا، مدعي است كه نشست آناپوليس سرنوشت‌ساز است و اسرائيل هم به نوبه خود به آن بسيار ايمان دارد، چرا نشست آناپوليس دو قرار است برگزار شود؟

اين تحليلگر عرب در ادامه مي‌پرسد: آناپوليس يك، هنوز آغاز نشده كه موعد برگزاري آناپوليس دو در مسكو مشخص مي‌شود! آيا اين خود بيانگر شكست آناپوليس يك نيست و اگر قرار باشد آناپوليس يك، واقعا سرنوشت‌ساز باشد، پس چرا اعراب تصميم گرفتند در حد وزراي امور خارجه در آن شركت كنند؟ مگر زماني كه سران عرب در نشست با اسرائيل حاضر مي‌شوند، قادر به تعيين سرنوشت خود و سرزمين فلسطين مي‌بودند، كه اكنون وزراي امور خارجه عرب، دست به اقدامات سرنوشت ساز بزنند؟

اين تحليلگر همچنين افزود: جالب توجه در سخنان عمرو موسي، اين است كه نشست آناپوليس دو هم بر پايه برنامه‌هايي كه براي آن مشخص شده سرنوشت‌ساز نخواهد بود و به باور ما كه تجارب نشست‌هاي گوناگون آمريكايي و اسرائيلي را داريم، خوب مي‌دانيم، نشست‌هاي آناپليس يك و دو، بيشتر با هدف غافل كردن مردم جهان و به ويژه مردم آمريكا از فضاحت‌هاي بوش برگزار مي‌شود.

دبيركل اتحاديه عرب در نشست ديروز وزراي امور خارجه عرب افزود: قرار است نشست آناپوليس دو تا سه ماه ديگر آغاز شود.

اين تحليلگر عرب در ادامه نوشت: نشست آناپوليس دو بيشتر به نظر مي‌رسد جدول زمانبندي شده خروج جورج بوش، رئيس‌جمهور آمريكا از قدرت را بررسي مي‌كند، تا پايان بحران در خاورميانه را، چرا كه مدت و دوره رياست جمهوري بوش در همين مدت به پايان مي‌رسد.

وي تصريح كرد: كسي كه قرار است قدرت را در اين مدت از دست بدهد، چگونه خواهد توانست، تصميم‌گيري مهم و حساسي را براي درگيري تاريخي اعراب با رژيم صهيونيستي بگيرد؛ بنابراين، بيشتر به نظر مي‌رسد نشست‌هاي آناپوليس يك و دو، مشكلات و ارث ناخجسته بوش براي رئيس‌جمهور آينده آمريكا خواهد بود!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟