صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شناسايی آنزيم موثر برای مقابله چاقی و ديابت

کد خبر: ۲۱۵۰۸۴
| |
1640 بازدید

پزشكان در يك بررسي جديد آنزيم خاصي را در بدن انسان شناسايي كردند كه مي توان از آن براي مقابله با چاقي و ديابت كمك گرفت.

در اين بررسي پزشكان متوجه شدند كه اگر بافت چربي گروهي از موش‌هاي آزمايشگاهي را در تماس با اين آنزيم خاص انساني قرار دهند. مي‌توانند به طور آگاهانه افزايش وزن را در اين موش‌ها كنترل كنند، متابوليسم و سوخت و ساز بدن آنها را بهبود ببخشند و هم چنين به عملكرد مناسب انسوليني در بدن اين موش‌ها كمك كنند.

خبرگزاري شينهوا در گزارشي در اين باره آورده است: هاي يان شو، استاديار پزشكي در دانشكده پزشكي وارن آلپرت در دانشگاه براون به همراه دستيارانش در اين آزمايشات نشان دادند كه اين آنزيم تاثير فوق العاده روي سوخت و ساز چربي در بدن دارد.

اين مطالعه هم چنين مشخص كرد كه تاثير آنزيم فوق روي كنترل وزن در موش‌هاي نر و ماده يكسان است.

اين يافته در نشريه «غدد درون ريزشناسي» ارائه شده است.

منبع: ایسنا

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟