صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کرمی‌راد:

جریان انحرافی وزنی برای راهیابی به مجلس ندارد

کد خبر: ۲۱۴۴۰۳
| |
1599 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها باید فضای کشور را آرام نگه دارند و به مسائل دامن نزنند، تصریح کرد:رسانه‌ها باید مراقب جو کشور باشند و فضا را ملتهب نکنند.

به گزارش خانه ملت، کرمی راد با تاکید بر اینکه جریان انحرافی وزنی برای راهیابی به مجلس شورای اسلامی ندارد،تصریح کرد:اولین موضوع مسئله سرمایه گذاری جریان انحرافی برای وارد کردن ۱۵۰نفر به مجلس نهم است، که من معتقدم این جریان وزنی برای انجام این کار یعنی ورود به مجلس ندارند و ممکن است فقط از طریق پول و تقلب و فریب بتواند این کار را انجام دهد که در این زمینه نیز خلا قانونی برای ابطال صندوق‌ها وجود دارد.

وی همچنین در خصوص جابه جایی مدیران با سابقه در کشور، خاطرنشان کرد:این مسئله از دغدغه‌های ما در استان کرمانشاه است؛چرا که بعضی از مدیرانی که به تازگی وارد شدند وابسته به جریان انحرافی هستند و یکی از آن‌ها تا به حال موضعی در محکومیت این جریان نداشته است.

نماینده کرمانشاه درمجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:بسیاری از این مدیران به دلیل مسائل اقتصادی عزل شده‌اند و یا به زندان افتاده‌اند.از این رو یکی از نگرانی‌های من همیشه این بوده است که مدیران خوب استان برکنار شدند و همزمان افرادی که مسائل و مشکلاتی داشتند وارد پست‌های مدیریتی استان شدند.

وی ادامه داد: همزمان با برکناری برخی مدیران با سابقه آن‌ها به من نامه نوشتند و به این مسئله اعتراض کردند.

محمد کرمی راد در ادامه تاکید کرد:من از ابتدا با مدیرانی که فاسد بودند سازگاری نداشتم و با آن‌ها تا جایی که عزل شوند مبارزه کردم و معتقدم که اگر آن‌ها مشکل نداشتند به زندان نمی‌افتادند.

نماینده کرمانشاه درمجلس شورای اسلامی تصریح کرد:من معتقد نیستم که جریان انحرافی در دفا‌تر نظارتی شورای نگهبان اعمال نفوذ کرده است،معتقدم که شورای نگهبان از ورود این افراد به مجلس بعدی باید جلوگیری کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها باید فضای کشور را آرام نگه دارند و به مسائل دامن نزنند،تصریح کرد:رسانه‌ها باید مراقب جو کشور باشند و فضا را ملتهب نکنند.

وی تاکید کرد:دشمنان انقلاب از دیرباز درصدد لطمه به انقلاب بودند که شورای نگهبان، سپاه و بسیج از سازمان‌هایی بودند که از انقلاب دفاع کردند و ما نباید خوراک به رسانه‌های ضد انقلاب دهیم.

این نماینده مجلس هشتم همچنین گفت که جریان انحرافی در شورای نگهبان نفوذ نکرده و وی فقط در این خصوص هشدار داده است و این در حالی است که شورای نگهبان یکی از مورد اطمینان‌ترین دستگاه‌های نظارتی در کشور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟