صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مورینیو :

لیگ انگلیس برای من برترین است

مادرید-'خوسه مورینیو' سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در مصاحبه با شبكه انگلیسی‌ بی‌ بی‌ سی‌ می‌ گوید كه از بودنش در رئال مادرید بسیار خوشحال است و این امر تجربه خوبی‌ در زندگی‌ اوست اما لیگ انگلیس برایش برترین است.
کد خبر: ۲۱۴۰۳۵
| |
2834 بازدید
ایرنا : مورینیو تصریح كرد كه باشگاه رئال مادرید یقینا بهترین باشگاه در تاریخ فوتبال است و او نمی‌ خواست فرصت مربی‌ گری در این باشگاه را از دست بدهد اما جدای از این مساله از لیگ فوتبال انگلیس بیشتر خوشش می‌ آید و پس از رئال مادرید به انگلیس بر خواهد گشت.

وی گفت : رفتن من به انگلیس به زودی نخواهد بود و امكان دارد كه دو سال دیگر این امر صورت بگیرد زیرا قرار دادم تا ماه ژوئن سال 2014 است.

مورینیو با اشاره به اهمیت پرداختن به مسایل انسانی تصریح كرد :برای من مهمترین چیز در فوتبال مدیریت یك گروه انسانی‌ است.

وی ادامه داد : سعی‌ می‌ كنم بازیكنان را به خوبی‌ آماده كنم ،همه چیز بستگی به آنها دارد و بازیكنان هستند كه تصمیم درست را درهر لحظه می‌ گیرند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار