صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نصیرزاده:

اساسنامه فوتبال نباید ناقص بماند

کارشناس مسائل حقوقی فوتبال با بیان اینکه اساسنامه نباید ناقص باقی بماند تاکید کرد: فرصت فراهم شده برای اصلاح اساسنامه را نباید از دست بدهیم.
کد خبر: ۲۱۳۵۵۳
| |
1541 بازدید
هوشنگ نصیرزاده در گفتگو با مهر ضمن بیان مطلب فوق گفت: امروز فرصتی برای تغییر اساسنامه به وجود آمده و نباید بگذاریم این فرصت باد خورده و سرد شود و اساسنامه ناقص باقی بماند.

وی ادامه داد: برای تغییر اساسنامه دو تشریفات طولانی وجود دارد که ابتدا ارسال و بازگشت اساسنامه به فیفا است که زمان می‌برد.

کارشناس داوری کشورمان همچنین تاکید کرد: مسئله دوم این است که اساسنامه باید در هیئت دولت هم تصویب شود زیرا فدراسیون فوتبال جزو موسسات عمومی غیردولتی بوده مسئله‌ای که خلاف ماده یک است که در اساسنامه آمده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟