صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کشف بزرگی مغز عنکبوتهای کوچک

مغز عنکبوتها در درون پاهایشان

دانشمندان دریافته اند مغز نوعی از عنکبوتها به اندازه ای بزرگ است که فضای سر این جاندار برای گنجاندن آن کافی نیست و شاید دیگر حفره های درون بدن جاندار، مانند پاهایش را نیز پر کند
کد خبر: ۲۱۳۳۴۵
| |
3851 بازدید

بزرگ بودن مغز عنکبوتها می تواند توضیح دهد که چرا بعضی از عنکبوتهای کوچک در بافتن تار به خوبی عنکبوتهای بزرگ هستند.

گروهی از محققان موسسه اسمیتسونیان با مطالعه بر روی 9 گونه از عنکبوتهای خانواده عنکبوتهای بافنده دریافتند هرچه این عنکبوتها کوچکتر باشند، مغز آنها به نسبت ابعاد بدنشان بزرگتر است. در بعضی از عنکبوتها سیستم مرکزی عصبی 80 درصد از فضای بدنشان را پر کرده و گاه حتی به درون پاهایشان نفوذ کرده است.



دانشمندان احتمال می دهند پر شدن فضای بدن عنکبوتها به واسطه مغز برای دیگر اندامهای بدن آنها مشکلاتی به وجود بیاورد، با اینهمه تا کنون بر روی این موضوع مطالعه ای صورت نگرفته است. برای مثال در بعضی از عنکبوتها وجود مغز در فضاهای مختلف داخلی بدن از تکامل درست اندامهایی از قبیل اندام گوارشی جلوگیری می کند.

بر اساس گزارش لایو ساینس، وجود مغز بزرگ برای بافتن تار الزامی است با این همه دانشمندان نشانه ای از کوچکتر بودن مغز در میان عنکبوتهایی که توانایی تاربافی را از دست داده و غذای خود را از طریق دزدی از دیگر عنکبوتها به دست می آورند، به دست نیاورده اند.

منبع: مهر
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟