روزانه 60 نفر در حوادث رانندگی میميرند
اگر چه آمار تلفات حوادث رانندگي در هشت ماه امسال در مقايسه با مدت زمان مشابه آن در سال گذشته، 13 درصد کاهش نشان ميدهد با اين حال روزانه بيش از 60 نفر در حوادث رانندگي جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش سازمان پزشكي قانوني كشور در هشت ماه امسال، 14 هزار و 977 نفر در حوادث رانندگي جان خود را از دست دادهاند.
سال گذشته در همين زمان، 17 هزار و 219 نفر در تصادفات رانندگي کشته شدند. از تلفات رانندگي هشت ماه امسال 11 هزار و 662 نفر مرد و سههزار و 315 نفر زن بودند.
در گزارش سازمان پزشكي قانوني با اشاره به محل وقوع تصادفات منجر به فوت در هشت ماهه امسال آمده است: بيشترين تلفات حوادث رانندگي با 9 هزار و 136 مورد در جادههاي برون شهري و پس از آن با 4 هزار و 291 نفر در تصادفات درون شهري، يکهزار و 436 نفر در جادههاي روستايي و محل مرگ 114 نفر نامعلوم گزارش شده است.
خراسان رضوي و تهران در صدر تلفات رانندگي
بالاترين آمار تلفات حوادث رانندگي با يكهزار و 275 كشته، در استان خراسان رضوي ثبت شده و تهران با يكهزار و 182 و فارس با يكهزار و 170 کشته، پس از استان خراسان رضوي قرار دارند. در بين کمترينها نيز، استان ايلام با 113، کهگيلويه و بويراحمد با 114 و خراسان جنوبي با 145 نفر، به ترتيب استان هاي داراي کمترين تلفات رانندگي بوده اند.
در اين گزارش با اشاره به بيشترين کاهش تلفات حوادث رانندگي در بين استان هاي کشور آمده است: استان هرمزگان با 28.8 درصدکاهش (294كشته در هشت ماهه امسال در مقايسه با 413 نفر در مدت زمان مشابه سال گذشته)، استان خراسان جنوبي با 27.9 درصد کاهش (145کشته در هشت ماهه امسال در مقايسه با 201 نفر در مدت زمان مشابه سال گذشته) و پس از آن استان آذربايجان غربي با 24 درصد کاهش (453 کشته در هشت ماهه امسال در مقايسه با 596 نفر در مدت زمان مشابه سال گذشته) بيشترين کاهش را در تعداد تلفات حوادث رانندگي در هشت ماهه امسال داشتهاند.
كاهش آمار مصدوميت
همچنين در هشت ماه امسال، آمار 216 هزار و 278 مصدوم حوادث رانندگي در پزشکي قانوني ثبت شده است که از اين تعداد 157 هزار و 437 نفر مرد و 58 هزار و 841 نفر زن هستند. مصدومين حوادث رانندگي امسال نيز در مقايسه با مدت زمان مشابه سال قبل، 5.2 درصد کاهش يافته است. تعداد مصدومين حوادث رانندگي هشت ماهه سال گذشته، 228 هزار و 233 نفر بود.
يكهزار و 740 کشته در حوادث رانندگي آبان ماه
در آبان امسال تلفات حوادث رانندگي يكهزار و 740 نفر بود كه در مقايسه با 2 هزار و 136 نفري که در مدت زمان مشابه سال گذشته جان باختند، 18 و نيم درصد کاهش نشان مي دهد.
از مجموع يكهزار و 740 کشته حوادث رانندگي آبانماه، يکهزار و 367 نفر مرد و 373 نفر زن بودند و يکهزار و 78 نفر از کشته شدگان حوادث رانندگي آبان ماه در جادههاي برون شهري، 495 نفر در جاده هاي درون شهري، 146 نفر در جاده هاي روستايي و محل مرگ 21 نفر نيز نامعلوم ثبت شده است.
همچنين استان فارس با 144کشته نخستين استان و اصفهان با 132 و تهران و خراسان رضوي هر يك با 117كشته به ترتيب استانهايي هستند که بيشترين آمار تلفات رانندگي در آنها ثبت شده است.
تعداد مصدومان حوادث رانندگي آبانماه نيز 24 هزار و 899 نفر است كه اين آمار در مقايسه با 27 هزار و 991 مصدوم حوادث رانندگي که در آبان سال گذشته به سازمان پزشکي قانوني مراجعه داشته اند، 11 درصد كاهش داشته است.
منبع: ایلنا


