صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت و دور ايران در 580 روز

کد خبر: ۲۱۳۱۹
| |
4252 بازدید

روزنامه جام جم در نگاهي جالب به سفرهاي استاني دولت نهممي نويسد: در پيشينه سفرهاي مشهور و تاريخي در ايران و جهان كه شرح آن به آيندگان رسيده، همواره با مسافران و شخصيت‌هاي ماجراجو و بي‌قرار مواجهيم كه در پي شناخت ناشناخته‌ها، خطر، رنج و غربت را به آسايش و آرامش موطن خود ترجيح مي‌دهند و دل به راه‌هاي پرحادثه مي‌بندند...

اما در اين بين، سفرهاي محمود احمدي‌نژاد و اعضاي دولتش كه اكنون شهرت و ويژگي خاص خود را پيدا كرده، حكايت ديگري است.

احمدي‌نژاد قبل از اين‌كه رئيس دولت شود، در زماني كه شهردار تهران بود نيز در محدوده جغرافيايي كوچك‌تري مسافرت مي‌كرد. او هر هفته در يكي از مناطق 20 گانه تهران ديدارهاي مردمي برگزار مي‌كرد و مردم، عرايض، درخواست‌ها و مشكلات خود را به‌طور مستقيم با او مطرح مي‌كردند.

سفر در برنامه‌هاي تبليغاتي محمود احمدي‌نژاد نيز نقش ويژه‌اي داشت. او در رقابت‌هاي انتخابات رياست‌جمهوري با ميني‌بوس كوچكي، جاده‌هاي ايران را مي‌پيمود و سراغ مردم شهرها و روستاهاي مختلف مي‌رفت. ترديدي در اين نكته نيست كه محمود احمدي‌نژاد به يكي از وعده‌هاي انتخاباتي‌اش كه حضور مستمر رئيس‌جمهور و اعضاي دولت در استان‌ها و شهرهاي سراسر كشور بود، عمل كرده است. اكنون كه 10 الي 11 ماه ديگر با پايان كار دولت نهم فاصله داريم، بر مبناي آمار و ارقام وزير بهداشت، دولت نهم از آغاز فعاليت تاكنون 580 روز در قالب سفرهاي استاني به شهرها، بخش‌ها و روستاهاي مختلف كشور، سرزده و از اين مناطق بازديد كرده است.

اگر به اين آمار آقاي وزير، سفرهاي خارجي رئيس‌‌جمهور به شرق و غرب عالم را اضافه كنيم، تعداد روزهايي كه اعضاي دولت و رئيس‌جمهور در سفر بوده‌اند، بيش از اين حرف‌ها مي‌شود.

و شايد به همين واسطه رئيس‌جمهور مشمول شرايط افراد كثيرالسفر قرار گيرد، افرادي كه به دليل سفرهاي مكرر، از نظر شرعي بايد نماز را كامل بخوانند و ماه رمضان نيز روزه بگيرند. از همين‌روست كه به گفته محمد كوثري، نماينده تهران كه همراه رئيس‌جمهور به نيويورك رفته بود، احمدي‌نژاد در چهارمين سفر خود به نيويورك كه مصادف با ماه رمضان بود، روزه خود را نگه داشته بود.

از سوي ديگر، كشورما كشوري است كه سفرنامه‌ها نقش خاصي در فرهنگ مكتوب آن دارند. از سفرنامه ناصرخسرو گرفته تا سفرنامه‌هاي متاخرتري كه يا توسط ايراني‌ها به رشته تحرير درآمده‌اند يا از سوي كساني مثل جيمز‌موريه در سفر به ايران نگاشته شده‌اند.

حالا‌ بايد منتظر سفرنامه هيات دولت بود. دولتي كه 580 روز از عمرش را به سفر دور ايران اختصاص داده و اين يك ركورد است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
United Kingdom
|
۲۰:۵۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۲
لطفا دست اورد های سفر را که در بهبود زندگی مردم نقش داشته است را منعکس فرمایید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۰ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۲
خوب جناب ژول ورن در عالم تخیل دور دنیا را در هشتاد روز گشت. حالا کاش جناب ایشان زنده بود و از ایشانتمنا می کردیم تا ناتیلوس را در اختیار دولت نهم قرار دهد تا زودتر چند دوری دور ایران و جهان بگردند تا بلکه زودتر متوجه عوامل مشکلات و کاستی ها شده تا بعد برای حل آنها فکر و چاره ای بیاندیشند!!! در عصر ارتباطات و تکنولوژی با سیستم منظم اداری و دولتی چرا ما به سبک امرای قدیم برای در ک مشکلات و کاستی ها باید آهنگ سفر به روستاها و شهرهای دور و نزدیک ببندیم باید به حساب نوآوری ها و خلاقیتهای دولت نهم گذاشت. من پیشنهاد می کنم تا آقای سید محمود واحدی حتما" در نوشتن سفر نامه شرکت داشته باشند. بالاخره ایشان سالها دور ایران گشته و سفرنامه ارزشمند صبا را تنظیم کرده است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۸ - ۱۳۸۷/۰۷/۲۳
نتایج و موفقیت های چشم گیر دولت،خودش یک صفرنامه است !
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟