فعلا ليگ واليبال 13 تيمي است!
سازمان ليگ فدراسيون واليبال از سيزده تيمي شدن رقابتهاي ليگ برتر در سال 87 خبر داد.
به گزارش ايسنا، در حالي كه كمتر از 10 روز تا آغاز مسابقات ليگ برتر واليبال باقي مانده است هنوز برخي تيمهاي تازه وارد و كهنهكار به حضورشان در مسابقات امسال با اما و اگر نگاه ميكنند.
تيمهاي دانشگاه آزاد و برق كرمان از آن دست تيمهايي هستند كه با فراز و نشيبهاي فراواني دست و پنجه نرم كردند اما در نهايت محمود حداد، رييس سازمان ليگ روز يكشنبه سيزده تيمي شدن مسابقات امسال را تاييد و اعلام كرد: با حذف نام تيم تجار كيش از رقابتهاي ليگ برتر، تيمهايي كه در جريان مسابقات با اين تيم بازي دارند، استراحت خواهند داشت.
وي همچنين اعلام كرد تا زماني كه سالن حجاب به عنوان خانه واليبال افتتاح و مورد بهرهبرداري قرار نگيرد، مسابقات تيمهاي تهراني پس از پرداخت 50 ميليون ريال حق ورودشان به حساب هيات واليبال تهران، در سالن واليبال آزادي برگزار مي شود.
رييس سازمان ليگ با بيان اين كه وكيل فدراسيون به دنبال وصول مطالبات مربيان و بازيكناني است كه در جريان حذف نام برخي تيمها از مسابقات امسال متضرر شدهاند، از نمايندگان باشگاهها خواست تا با ارسال مدارك مورد نياز و درخواست فدراسيون آماده شركت در مسابقات امسال شوند.


