صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارسال طومار جامعه جودو به وزیر ورزش

به دنبال ناکامی تیم ملی جودو و تکرار شکستهای جودوکاران در میادین بین المللی، اهالی این رشته با امضای طوماری از وزیر ورزش خواستند که مانع از تکرار این نتایج ضعیف در آینده شود.
کد خبر: ۲۱۲۶۳۲
| |
2834 بازدید
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران، در این طومار که به امضای بیش از 100 نفر از قهرمان، پیشکسوتان و اهالی جودو رسیده ضعف مدیریت دلیل اصلی ناکامی‌های این رشته ورزشی عنوان شده است.

در این نامه که خطاب به وزیر ورزش تنظیم شده است از بازنشسته بودن رئیس و دبیر فعلی فدراسیون، شکستهای مکرر و متعدد ملی پوشان جودو در مسابقات مختلف به خصوص کسب سهمیه‌های المپیک، حذف منتقدان و کارشناسان، بی توجهی به قهرمانان و پیشکسوتان، صغرسن و جعل هویت، گسترش معضل دوپینگ، کوچ جودوکاران و مربیان قهرمان ساز به رشته‌های دیگر رزمی و پناهندگی تعدادی از ملی پوشان به سایر کشورها به عنوان بخشی از مشکلات اخیر جودو اشاره شده است.

گفتنی است؛ امضاء کنندگان در پایان نامه از وزیر ورزش و جوانان بواسطه بهبود روند کار در فدراسیون جودو خواستار تغییرات اساسی در راس مدیریت این فدراسیون ورزشی شده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟