صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سبحانی‌نیا خبر داد:

تهدیدها و تحریم‌ها فردا بررسی می‌شوند

کد خبر: ۲۱۲۲۹۷
| |
1766 بازدید
عضو هیئت رئیسه مجلس از برگزاری جلسه غیر علنی نمایندگان مجلس در روز چهارشنبه و بررسی موضوع تهدیدات و تحریم ها با حضور مسئولان مربوطه در این جلسه خبر داد.

حسین سبحانی نیا عضو هیئت رئیسه مجلس با اعلام این خبر به مهر گفت:طی درخواست تعدادی ازنمایندگان مجلس و قرار داشتن در شرایط حساس فعلی مقرر شد تا مسئولان مربوطه از دستگاه های اطلاعات، وزارت خارجه و بانک مرکزی در صحن مجلس حضور پیدا کنند و در جلسه غیر علنی در خصوص شرایط موجود و اقدامات و راهکارهایی که باید به کار گرفته شود  گفتگو شود.

به گفته سبحانی نیا این جلسه ساعت ۱۰:۳۰ فردا و پس از پایان نطق های میان دستور نمایندگان برگزار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟