صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«نگاه شما»: پول می دهیم تا ....

کد خبر: ۲۱۱۹۸۱
| |
9040 بازدید
|

محمود خوش نظر در مطلب ارسالی برای «نگاه شما» نوشته است:

یادم نیست از کسی شنیدم یا جایی خواندم که صهیونیستها یک بازی رایانه ای جنگی درست کرده اند که در آن، تروریستها ! با سرو وضعی شبیه شیعیان جنوب لبنان هنگام حمله به تاسیسات و نیروهای دولتی فریاد می زنند: (( یا مهدی))!!  

بازی به گونه ای طراحی شده بود که کاربران می بایست به محض شنیدن فریاد (( یا مهدی )) به طرف تروریستها!! شلیک کرده و آنها را از بین   می بردند تا برنده بازی باشند! به این ترتیب در ذهن بازیگران که عموما" کودکان و نوجوانان بودند به طور ناخودآگاه نوعی تنفر و انزجار از این نام ایجاد می شد. این مطلب را همین جا داشته باشید تا بعد!

بین سالهای 62 تا 66 من در دبیرستانی درس می خواندم که به نام یک شهید نام گذاری شده بود  به خاطر دارم که در مسابقات ورزشی بین مدارس، برای اینکه مبادا تماشاگران تیم های مقابل نا خواسته تحت هیجانات ورزشی ، به نام شهید اهانت کنند با نام دیگری در بازی ها شرکت   می کردیم.

آن روزها خیلی اهمیت یک اسم را درک نمی کردم، اما از وقتی چند تا کشورنوپای بی هویت، یک نام مجعول برای خلیج همیشه فارس درست کردند و برای ثبتش در نقشه های جغرافیایی پول های هنگفتی هزینه کردند، فهمیدم که یک کلمه چند حرفی ساده چقدر می تواند عمق داشته باشد! این مطلب را هم همین جا نگهدارید!

چند سالی است که اقتصاد کشور ما بنا به علل متعددی ( که اصلا" منظور بحث من نیست ) در شرایط بحرانی به سر می برد و کمتر کسی است که نقش سیستم بانکی رادر ایجاد و تداوم این بحران ها منکر شود! از طرفی رشد قارچ گونه موسسات مالی و اعتباری ، بانک های خصوصی و برخی از صندوق هایی که با نام قرض الحسنه فعالیت های بزرگ تجاری و اقتصادی انجام می دهند نیز مزید بر علت شده و امان مردم را بریده است ! و تا جایی که می دانم اغلب مردم ، از این موسسات ( که از قضا برخی از آن ها نام های بسیار زیبا و حتی مقدس و متبرکی دارند) دل خوشی نداشته و حتی عملکرد بعضی از آن ها را ظلم آشکار می دانند.

نیازی به گفتن نیست که همه این بانک ها و موسسات ثروتمند!! از طریق پول و سرمایه من و شماست که قادر به ادامه حیات هستند  واگر مشتری نداشته باشند چرخشان نمی چرخد!
اشتباه نشود ! نه من اقتصاد دان هستم و نه این نوشته یک تحلیل اقتصادی است! فقط می خواهم از یک زاویه دیگر به موضوعی مرتبط  بپردازم.

فرض کنید در یکی از همین بنگاه های بزرگ مالی که با پول من و شما اداره می شوند و نام های زیبایی هم دارند . یک اختلاس بزرگ صورت بگیرد یا حق کسی ضایع شود یا به کسی احجاف شود یا بهره های آنچنانی از مردم اخذ شود( این که می شود یا نه قضاوتش با خودتان !! من فقط فرض کردم ! اشکالی که ندارد!!) در این صورت مشتری بیچاره ای که تحت فشار کمرش خم شده و دستش هم به جایی بند نیست مثلا" تا اسم پیامبریا امامانش را می شنود چه حالی می شود؟!!

این که صهیونیست ها یا دشمنان قسم خورده اسلام برای از بین بردن باورها و اعتقادات ما هزینه های گزافی می پردازند اصلا" عجیب نیست، در واقع آن ها به وظیفه خودشان عمل می کنند! عجیب این جاست که گاهی ما پول می دهیم تا به اعتقادات و مقدساتمان اهانت شود!


به قول حافظ شیرازی :
گر مسلمانی از این است که حافظ دارد                        وای اگر از پس امروز بود فردایی!!



«تابناک» مطالب اختصاصی و گردآوری شده توسط خوانندگان محترم را در قالب جدیدی با عنوان « نگاه شما» منتشر خواهد کرد.

مخاطبان محترم می توانند مطالب دلخواه خود را در موضوعات مختلف، به آدرس negaheshoma@tabnak.ir ارسال نمایند.

مخاطبان محترم برای ارسال مطالب خود باید چند نکته  را در نظر داشته باشند:

1. این قالب جدید برای ارائه و معرفی «نگاه بییندگان به تمام موضوعات» می باشد.

2.مطالب اختصاصی یا گردآوری شده می تواند در قالب: ایده ، فیلم، عکس، گزارش تحلیلی، گزارش خبری، کاریکاتور و... باشد.

3. مطالب ارسال شده حتی الامکان با ذکر نام و نام خانوادگی فرستنده باشد.

4. موارد ارسالی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین جاری نداشته باشد.

5. مطالب ارسالی به زبان و فونت فارسی باشد.

6.مطالب ارسال شده حتی الامکان حاوی اطلاعات دقیق باشد.

مشخصات فنی

1. از ارسال تصاویر در متن فایلهای word خودداری شود.

2. حجم فایل تصویری ارسالی( به صورت gif یا jpg ) بیشتر از 5 مگابایت نباشد.

3. حداکثر حجم فایل صوتی یا ویدیو پنجاه مگابایت باشد. (نوع فایل: wmv,  flv, wav, mp3, wma)
       

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۴
حاتمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
بسیار عالی وپرمحتوا بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
راست میگه دیگه..
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
دقیقاً
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
احسنت! سودهاي وام هاي اين موسسات كه حرام اندر حرام اندر حرام است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
بسيار زيبا ديدگاه تون رابيان كرديد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
از ماست که بر ماست
علي110
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۹
احسنت وآفرين به زاويه ديدگاه شما.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟