صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگيري فروشنده تجهيزات ممنوعه پليسي

کد خبر: ۲۱۱۴۶۹
| |
7111 بازدید

رييس پليس فتاي استان اصفهان از دستگيري فردي كه اقدام به تبليغ و فروش تجهيزات ممنوعه پليسي و جاسوسي در فضاي مجازي كرده بود، خبرداد.

سرهنگ خسروي در گفت‌وگو با ايسنا گفت: پيرو رصد فضاي مجازي به منظور كاهش جرايم رايانه‌اي و آسيب‌هاي ناشي از آن كارشناسان با وبلاگي كه در آن اقدام به تبليغات و فروش انواع تجهيزات ممنوعه پليسي و محصولات جاسوسي و شنود غيرمجاز و لوازم نظامي و حفاظتي ممنوعه كرده بود، برخورد كردند.

وي افزود: در مراحل اوليه مشخص شد هويت معرفي شده جعلي است و در ادامه ماموران براي يافتن اطلاعات جديد و شناسايي متهم اقدام به جستجو و وب‌گردي‌هاي كردند و سرانجام هويت متهم را شناسايي و طي عملياتي وي را دستگير كردند.

رييس فتاي استان اصفهان با بيان اينكه متهم پس از دستگيري در بازجويي‌هاي پليس به بزه انتسابي اعتراف كرده‌ است، به افرادي كه اقدام به تبليغ و فروش و حتي خريد اقلام غيرمجاز و ممنوعه در فضاي مجازي مي‌كنند، هشدار داد كه پليس‌ با آنان برخوردي قانوني و قاطع خواهد داشت.

خسروي به شهروندان توصيه كرد در خريد از فروشگاه‌هاي مجازي هوشيار باشند چرا كه يكي از پيش فرض‌هاي حقيقي و سالم بودن خدمات يك فروشگاه الكترونيك اين است كه كالا يا خدمات مجاز ارائه كنند.

به گفته وي، در صورتي كه سايتي چنين ويژگي را نداشته باشد، ممكن است جعلي بوده و قصد كلاهبرداري يا سرقت اطلاعات شخصي از طريق فيشينگ را داشته باشد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟