صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

5میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از دانشجویان روستایی

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی گفت: با دستور و حمایت وزیر جهاد کشاورزی 5 میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از دانشجویان روستازاده در سال 91 تخصیص می‌یابد.
کد خبر: ۲۱۰۶۴۸
| |
1599 بازدید
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، علی نقی سرپناه امروز در نشست خبری با اعلام این خبر افزود: سیاست وزارت جهاد کشاورزی حمایت از دانشجویان روستایی است و بدین منظور برای سال آینده 5 میلیارد تومان تخصیص می‌یابد.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی افزود: در سال جاری نیز 711 نفر از دانشجویان روستایی به صورت 100 درصد و هزار و 894 نفر نیز با تخفیف ویژه تحت پوشش و حمایت قرار گرفته‌اند.

سرپناه گفت: با توجه به نیاز روستاییان دولت حمایت خود را از دانشجویان روستازاده ادامه خواهد داد.

وی گفت: در حال حاضر 29 هزار و 357 دانشجو در 157 رشته، 9 گروه تخصصی و در هزار و 100 دوره و 64 مرکز و مساحتی حدود 33 هزار هکتار تحصیل می‌کنند.

وی افزود: 14 هزار و 463 نفر دانشجو در مقطع کاردانی، 9 هزار و 456 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 5 هزار و 336 نفر در مقطع کاردانی پودمانی در مراکز مختلف این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد 85 درصد فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی این دانشگاه مشغول، 11 درصد جویای کار 3.6 درصد در حال تحصیل و 6 دهم درصد خانه‌دار هستند.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی تصریح کرد: در حال حاضر 140 عنوان کتاب، فصلنامه علمی و آموزشی (ICC) که تاکنون 19 شماره به چاپ رسیده است، کمک هزینه اعزام دانشجویان به حج و عتبات، راهیان نور، زیارت مشهد مقدس و همچنین برگزاری مسابقات علمی و عملی انجام شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟