صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال گرفتن مالیات از کلیسای کاتولیک در ایتالیا

کلیسای کاتولیک ایتالیا با نشان دادن اشتیاق به بررسی بخشودگی مالیاتی بر املاک این کلیسا، موضع خود را در برابر قانون دریافت مالیات از تمامی املاکش تغییر داد.
کد خبر: ۲۱۰۰۳۹
| |
2629 بازدید
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس، کلیسای کاتولیک ایتالیا در میان انتقادها به اینکه بیشتر املاک این کلیسا شامل مالیات املاک عمومی نمی‌شود، با تغییر موضع در قبال دریافت مالیات از املاک به بررسی بخشودگی مالیاتی بر املاک این کلیسا اشتیاق نشان داد.

به گزارش آسوشیتدپرس، اخیرا این انتقادها با طرح پیشنهادی ماریو مونتی نخست وزیر این کشور برای دوباره از سر گرفتن دریافت مالیات از املاک نو و قدیمی به عنوان بخشی از قوانین جامع ریاضتی افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، در این میان که از افراد عادی خواسته شده تا خود را برای نجات ایتالیا از بدهی قربانی کنند، این کلیسا برای انجام وظیفه خود و قبول نکردن این حق ویژه ناعادلانه مورد حمله قرار گرفته است.

مدت طولانی است که کلیسای کاتولیک بر استفاده نکردن از هیچ نوع حق ویژه مالیاتی اصرار دارد و می‌گوید که سازمان‌های بدون سود، شرکت‌های فرهنگی، سفارت‌های خارجی، کلیساهای لوتران و کنیسه‌های یهودیان از مالیات‌های املاک عمومی معاف هستند.

سال گذشته کمیسیون اروپا، ایتالیا را در مورد این معافیت‌های مالیاتی مورد بررسی قرار دارد و اعلام کرد که این معافیت‌ها قوانین اتحادیه اروپا را نقض می‌کند.

 اگر کمیسیون اروپا ایتالیا را متخلف بشناسد، اتحادیه اروپا می‌تواند به این کشور دستور دهد تا کلیسا تمامی مالیات‌های پرداخت نشده را به دولت بازگرداند و این مالیات‌های پرداخت نشده که به میلیون‌ها یورو می‌رسد در این شرایط سخت ایتالیا به این کشور کمک می کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟