صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخستین همایش راهبردی نیروگاههای تولید پراکنده برق

با توجه به برنامه‌ریزی وزارت نیرو برای نصب 3 هزار مگاوات نیروگاه تولید پراکنده در کشور تا پایان دولت دهم، اولین همایش راهبردی و نمایشگاه جانبی تولید پراکنده، هفتم و هشتم دیماه جاری در کیش برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۰۹۸۳۱
| |
2289 بازدید
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ستاد خبری همایش ،اولین همایش راهبردی و نمایشگاه جانبی تولید پراکنده هفتم دی ماه سال جاری در حالی با حضور مسئولان وزارت نیرو در کیش آغاز به کار می‌‎کند که این همایش به منظور ایجاد ارتباط مستمر و اثربخش میان بخش‌های مختلف فعال در صنعت برق کشور از یک سو  و وزارت نیرو، شرکت توانیر، شرکت‌های توزیع از سوی دیگر برپا خواهد شد.

بنابراین گزارش ،با توجه به حضور دیگر سازمانها ، نهادها و موسسات ذیربط و دخیل در صنعت برق و مبحث انرژی های نو و تجدید شونده به طور قطع بستر بسیار مناسبی فراهم خواهد شد تا موانع موجود بر سر راه توسعه زیر ساخت ها بر طرف و مسیر برای دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده هموارتر شود.

بر همین اساس شــناســاندن و عمــومی کردن نیـروگاه های مقیاس کوچک به عموم مردم با استفاده از وسایل ارتباط جمعی ، بررسی مباحث روز صنعت برق در حوزه مولدهای مقیاس کوچک ، شناسایی موانع توسعه سرمایه گذاری مولدهای مقیاس کوچک ، بررسی چگونگی تعامل بین وزارتخانه ها و سازمان های ذیربط و دلایل تمایل نداشتن برخی از آنها به این تعامل و نیز ارائه بســته های جامع برای ارائه به سـرمایه گـذاران داخلــی و خارجــی علاقه مـند به حضـور در این عرصه از مهم ترین اهداف برگزاری این همایش است.
 
برگزاری چهار کارگاه آموزشی

برگزاری چهار کارگاه آموزشی در حوزه های مختلف از جمله آشنایی با قوانین و دستورالعمل هایی چون روش های فروش برق و عقد قراردادها ، آشنایی با روشهای تأمین منابع مالی، آموزش مباحث تخصصی مولدهای مقیاس کوچک و تولید پراکنده همچون تجهیزات، طرح اتصال، بهره برداری موقت و دائم  و نیز آشنایی با مولد های مقیاس کوچک و سازمانها و نهادهای مرتبط – مبحث اشتغال زایی از برنامه های جنبی این همایش است.

 
نصب 3 هزار مگاوات نیروگاه تولید پراکنده تا پایان دولت دهم

نصب 3 هزار مگاوات نیروگاه تولید پراکنده تا پایان دولت دهم از جمله برنامه های کلیدی وزیر نیرو است. این درحالی است که بنا بر گفته مسئولان شرکت توانیر، امسال هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی تولید پراکنده در کشور نصب خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟